Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Jó szerszámok elérhető áron!
Collapse
X
-
Kedves Mir- Mur Én azt hiszem míg ezeknek a szerszámoknak él a gazdája nem is lesznek eladók. Látszik,hogy veterános " kasznis a gazdi! mármint veteránokat javító-é.Bizony sokszor nem kis fejtörést okoz egyes tervező mérnök agyrémét pótolni. Sok esetben látszik,hogy nem javításra tervezték. Gondolok itt olyanélekre, ívekre amiket helyre állítani nem is egyszerű csak a tulaj szerint.
- 4 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem is lesznek eladók.
- 3 likes
Komment
-
Szerintem az egész országban ,arra játszanak ne érje meg semmit elkésziteni,vegyük készen,mikor becsődöl minden kis cég beolvasztják a gépeinket.Aki még emlékszik a szakmákra tőke nélkül semmit nem ér.A fiataloknak ugyis uj minden,nekik eladják az időzitett lézervágót jukasztógépet amit már elavultak és mire elkopnak ugysem lessz mit gyártani mert az uj gépek még olcsóbban dolgoznak,az "uj"tudás is értelmetlen lessz.Ez csak a spekulánsoknak üzlet.
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz agyag, meg a horganyzás-színterezés többe volt, mint amennyiért lehet kapni. És még akkor nem is dolgoztam rajta."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 7 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNo 3:GEDORE (vigyázat van indiai változata is,tartózkodni tőle!)
Szerintem hamissal találkoztál,kina akkoriban próbálkozott először.
A mai napigh a kedvenc szerszámaim ezeken a márka nem volt feltüntetve csak a csokmagoláson hibátlan minden darabja,amit nem emeltek el.Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2013 jún. 21, 23:14."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Uff!
Nekem a Genius márka jött be. Van belőle csillag- villás készletem és 1/4- "crovám". Jó masszív darabok, bár hallottam olyan szerelőről is, akinek pont ez nem tetszett benne. Az átlagtól lényegesen többet szerelek, -bár nem vagyok profi-, de a csillag- villás kulcsokat már jó pár éve nyúzom.
Uff!
- 3 likes
Komment
Komment