Sziasztok! Az én kérdéseim nem kötődnek szorosan a galvanizálógéphez, de nem találtam jobb helyet a kérdéseimnek. Szóval néhány helyen lehet olvasni, hogy sokan elektronikus elven működő korrózióvédő kütyüt építenek a kasztniba, és az az akkuról táplálkozik, és megemeli a fémalkatrészek töltését, ezzel megakadályozva hosszú távon a rozsda kialakulását vagy terjedését. Nem vagyok igazán szakértője az elektromosságnak, és az amerikai fórumokon megoszlanak a vélemények az ilyen eszközökről. Ti hallottatok már ilyesmiről? Tényleg működhet, vagy ez csak egy nagy átverés?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Elektronikus korrózióvédelem
Collapse
X
-
Szia!
Ha még nem olvastad volna, hasznos segítség lehet korrózióvédelem-ügyben ez az írás: Szíváshét, szenteste - Belsőség
A cikk harmadánál ír Csikós Zsolt az elektronikus korrózióvédelemről.Che kedvelte ezt.
- 1 like
-
Szervusztok!
Nem vagyok regisztrálva Face Bookon és nem is akarok,de ezúton is kifejezem a cikk írójának,Csikós Zsoltnak elismerésem az igen értékes írásért.Köszönöm továbbá,hogy a korrózióvédelem terén megosztotta ismereteit az olvasókkal.A rozsdával harcolóknak hasznos olvasnivaló.
Üdvözlettel:Che
Komment
Komment