Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Igen --ha pedig jó nagy az ólló -akkor az akna aljáról tud kinyílni . Aztán félállásban meg aknafedél . csak az a gürcös ha szerelés közben beesik az aknába a csavarhúzó .
Ez igaz de ha át akarod rendezni akkor lesz gáz mert nem egyszerű áthelyezni. Én pl. sokat gondolkodtam és sok dolgot be is spejzoltam egy Búbos kemence projektbe míg végül vettem egy mobil kemencét. A lakásba a búbost nem tudtam volna beépíteni, hogy fűtési szezonba hasznosuljon a hő igaz nyáron meg kihajtana a lakásból. A mobilt 4 ember viszi és bárhova áthelyezhető. Bocs a kitérőért csak egy példával akartam rávilágítani a beépítés hátul ütőjének. Természetesen egy motor javító műhelyben be kell építeni az nem kétséges de egy általános garázsban könnyen útba lehet míg a gurulóst a fal mellé lehet tolni és akár a téli gumit tárolhatjuk rajta hiszen az a jó ha télen szereljük a motort és nyáron motorozunk!. Ezt a szabályt most én is átírom kényszerből sajna!.
Nekem van egy baratom aki ezeket kesziti.Egyedul az emelot kell beszerezni aminek kell hogy legyen egy bizonyos emelese .Ez lessz az enyem A csapokat o esztergalja, lessz alatta kerek is amivel lehet oldal iranyba tolni es lehet rogziteni miutan hejre teszem
Azért az a kerékszorító , elég a végén van . Aztán az akasztófánál nyugodtabb lennék ha stift lenne (lent -fent ) , mert nem kell azt fokozat nélkül , mm re állítani . Aztán a kerék -kivevő ajtó ?
Viszont látom nyomja okosban a labor segédeszközt - majd dumálunk mert nekem is van egy fékész , be kéne fejezni ...
Ugy nez ki hogy elkeszult[ATTACH=CONFIG]28050[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]28051[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]28052[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]28053[/ATTACH]
Húúú egy ilyen műhely!!!
Bár szerintem túl sok növény van benne, azoknak kint a helye
Nem kötekedés, csak észrevétel, de csatlakozom jokerhez. Lehet kapni / csinálni rugós, pillanat stifteket, vagy egy önbiztosító drót, amit átdugva alul beakad és nem tud kiesni.
Komment