Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Kormánycső kiegyengetése

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Kormánycső kiegyengetése

Sziasztok!

A feladat nem tűnik annyira bonyolultnak, de azért kíváncsi vagyok a tanácsaitokra. Ránézésre nem, de sima felületre fektetve láthatóan ferde a kormánycsövem.

Hidegen hajtogassam satuba fogva, vagy inkább rámelegítsek ott, ahol vélhetően görbült? Csak "szemre" tudom visszaigazítani, vagy tudtok ajánlani valami fogást, amivel valóban szimmetrikusra hajthatom?

Köszi!

Én először hidegen próbáltam egyből rokkant.Nekem a meleg jött be,egy rajzot készitettem az asztalon és ahoz hajlitottam.
    soveny kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Köszi, ez már fontos információ! Egy sima benzinlámpa hője elég lehet? (Szép aranysárgára tudja színezni a krómot)

Komment

Szerintem az kevés,pirosra kell melegiteni,én krómhibást egyengettem.
        Kis hajlást,borulás eredményét egyenesitettem leszerelt szerelvény helyére huzott csővel hidegen eredeti helyén.nem lett tökéletes de más nem vette észre.
        soveny kedvelte ezt.
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X