Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Veterán járművek krómozása

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

hol vagyok, ahol ennyi madár vesz körül.

Néha itt, néha ott

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      megpróbálnám egy asztalos ipari felsőmaróval .
      Én erre biztos nem vállalkoznék. Egy 10.000-20.000-es percenkénti fordulat csúnya dolgokat tudna csinálni.
      Lai kedvelte ezt.
      Everything is better when you decide you don't care.

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Néha itt, néha ott
        Na igen, vannak errefelé is olyanok, akik madarak, de szárnyuk nincs.. Sikerült félreérthetően fogalmaznom megint, ez az!
        There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Ezekből a csakazért is dolgokból néha esetleg jó is kisülhet--igaz hogy a fordulat nagy --viszont nagyon precízen ,finoman lehet kezelni a készüléket. ha dudok,kerítek egy alkalmat és kpróbálom.
          Bevallom van hozzá " B " varíáció is --a frekvencia váltó...
          kollarg és Aries88 kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok, hogyan kell a kipufogót kiégetni/előkészíteni krómozáshoz ha nem én csiszolom? Van lángvágó pisztolyom, de nem tudom a technikát. A könyököt is ki kell égetni? A furulyákat ki kell szedni?
            You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Sziasztok, hogyan kell a kipufogót kiégetni/előkészíteni krómozáshoz ha nem én csiszolom? Van lángvágó pisztolyom, de nem tudom a technikát. A könyököt is ki kell égetni? A furulyákat ki kell szedni?
              Én tavasszal beszéltem több krómozóval is, aki vállalta volna a dobot, aszerint jobb ha ő égeti ki - volt már ebből gondjuk, hogy nem sikerült a kliensnek a kiégetés és galvanizáláskor oldódott ki a lerakódás. Ezért ők mindenképpen kiégetik.

A helyes technika szerintem itt szrepel:
              SzocimotoroSOKK - cikkek

A könyököt biztos hogy szintén égetik (égetni kell) - az jobban felforrósodik, de még így is marad benne bőven lerakódás, meg a lerakódásba ivódott olaj/benzin/bármi.
              soveny és Aries88 kedvelte ezt.

Komment

Tudnál írni pár céget ahol érdemes próbálkozni és ahol csiszolnak is?

Komment

Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Tudnál írni pár céget ahol érdemes próbálkozni és ahol csiszolnak is?
                  Én is a szokásos kört jártam körbe akinek itt vannak a nevei/számai a fórumon. A kipufégetést egy kecskeméti sráccal beszéltem, aki a csiszolást-előkészítést csinálja és talán az egyik krómozónál dolgozik. De nem emlékszem melyiknél, ha gondolod privátban küldök elérhetőséget.
                  Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 aug. 13, 16:22.

Komment

A Pannonia gyújtáskapcsoló fedél az mi? Úgy értem miből van, hogyan lehet felújítani, krómozni?

Olyan mintha krómozott lenne de a mágnes nem fogja

Komment

Krómozott alumínium/spiáter. Biztos van, ahol újra tudják krómozni.

Komment

demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Krómozott alumínium/spiáter
                        A kettő nem ugyan az ! Spiáter más technológiával készül.
                        Aries88 kedvelte ezt.

Komment

De ugyan úgy nem vezető, ugye?
                          Amúgy ez a spiáter közelebb van a híg f..hoz mint a fémekhez azt vettem észre. Keménységszempontjából.
                          Utoljára szerkesztve a következő által: Aries88; 2012 szept. 07, 11:23.

Komment

A /-t úgyértem hogy vagy, pontosan nem tudom.
                            De a spiáter az alu ötvözete, vezetnie kéne.

Komment

Hülyeséget írtam az előbb, közben megtanultam értelmezni is azt amit olvasok nem csak látni...
                              Azt lehet újra krómoztatni is, és spiáter talán. Felújítva megvéve sem egy horribilis összeg...
                              Utoljára szerkesztve a következő által: OdinHEM; 2012 szept. 07, 13:30.
                              korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Ez engem is érdekelne! Hol csinálják ezt Miskolcon?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X