Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Ezekből a csakazért is dolgokból néha esetleg jó is kisülhet--igaz hogy a fordulat nagy --viszont nagyon precízen ,finoman lehet kezelni a készüléket. ha dudok,kerítek egy alkalmat és kpróbálom.
Bevallom van hozzá " B " varíáció is --a frekvencia váltó...
Sziasztok, hogyan kell a kipufogót kiégetni/előkészíteni krómozáshoz ha nem én csiszolom? Van lángvágó pisztolyom, de nem tudom a technikát. A könyököt is ki kell égetni? A furulyákat ki kell szedni?
You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close
Sziasztok, hogyan kell a kipufogót kiégetni/előkészíteni krómozáshoz ha nem én csiszolom? Van lángvágó pisztolyom, de nem tudom a technikát. A könyököt is ki kell égetni? A furulyákat ki kell szedni?
Én tavasszal beszéltem több krómozóval is, aki vállalta volna a dobot, aszerint jobb ha ő égeti ki - volt már ebből gondjuk, hogy nem sikerült a kliensnek a kiégetés és galvanizáláskor oldódott ki a lerakódás. Ezért ők mindenképpen kiégetik.
A könyököt biztos hogy szintén égetik (égetni kell) - az jobban felforrósodik, de még így is marad benne bőven lerakódás, meg a lerakódásba ivódott olaj/benzin/bármi.
Tudnál írni pár céget ahol érdemes próbálkozni és ahol csiszolnak is?
Én is a szokásos kört jártam körbe akinek itt vannak a nevei/számai a fórumon. A kipufégetést egy kecskeméti sráccal beszéltem, aki a csiszolást-előkészítést csinálja és talán az egyik krómozónál dolgozik. De nem emlékszem melyiknél, ha gondolod privátban küldök elérhetőséget.
Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 aug. 13, 16:22.
There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Hülyeséget írtam az előbb, közben megtanultam értelmezni is azt amit olvasok nem csak látni...
Azt lehet újra krómoztatni is, és spiáter talán. Felújítva megvéve sem egy horribilis összeg...
Utoljára szerkesztve a következő által: OdinHEM; 2012 szept. 07, 13:30.
Komment