Írd be a keresőbe : polírozás.lapunk.hu. Igaz nem vettem meg a szettet, de a megoldás nekem bejött !
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Alumínium felületek tisztítása
Collapse
X
-
Üdv, a segítségeteket szeretném kérni. Van egy 87-es Yamaha motorom és a hengerek hűtőbordáit kellene letisztítanom. Ezek festetlen alumínium felületek, csak nehéz a bordák "közé beférni". Ami rajtuk van az egyrészt szennyeződés (olajsár, ilyesmi), másrészt némi oxidáció. Ha nem is az eredetire, de hogyan tudnám megoldani tisztítással, hogy viszonylag normálisan nézzen ki?
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA címet nem tudom írhatom-e? Ha igen majd megteszem.sepy és korompaiistvan kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Nekem már nem kell szerencsére reklám --ezért is válaszoltam már privát megkeresésekre is azt , hogy inkább a sima adok-veszek helyett szivesebben ---szóban vagy estleg megmutatva átadnám a tapasztalataimat is a cucc mellé.Aztán majd a vevő reklámoz ha akar .
De ha nem gond:Budabest xiv ker Nagy Lajos kir. ut 126 . BARKÁCS BOLT
- 3 likes
Komment
-
Azt tapasztaltam, hogy a víz kihűlésénél hosszabb ideig amúgy sem érdemes a trisós oldatban tartani az alumínium alkatrészeket, mert szemmel láthatóan elkezdett porózussá válni a felületük. Főzni emiatt szerintem főleg nem érdemes.
Az első néhány percnyi zsíroldás után (erre kell a trisó) a legfontosabb úgyis az, hogy feláztassuk a makacsabb szennyeződéseket. Ez pedig hidegebb vízzel is megy, amikor a trisó már kevésbé "eszi" az anyagot.
- 3 likes
Komment
-
Az összekarcolt alumíniummal lehet vmit kezdeni? Egy Komárt újítok fel, és a hengerfeje nagyon "csíkos". A trisós megoldásnál azt tapasztaltam, hogy a sötétszürke kérget vízzel + kefével nem nagyon lehet (legalábbis nem tudtam) letakarítani. Megpróbáltam homokkal 6-8baron elég szépen kifehéredett tőle.
Komment
-
fila01 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehello ha van ra lehetöseg en vennek töled kb egy litert köszönöm a válaszodat
Komment
-
fila01 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehello ha van ra lehetöseg en vennek töled kb egy litert köszönöm a válaszodatIntrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseszia, ha a Cillit Bang-re gondoltál, akkor az kapható szinte bármelyik boltban, nagyobb hiper-szuper marketekben biztos...
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsodaszert nálam lehet kapni---nem vicc --bárkinek merek adni--visszavásárlási garanciával! 20 éve müködő üzletemben ,sajnos én is nemrég fedeztem fel. Használom is azóta nagyon gyakran-de mintha már ezt mondtam volna-vagy nem ?
A címet nem tudom írhatom-e? Ha igen majd megteszem.
Komment
Komment