Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Lámpabúrák felújítása
Collapse
X
-
ApaE
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzia,
Képek alapján szerintem még javítható. El ne hajítsd.
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMás: ha elfogadsz egy javaslatot, amikor kisebb tárgyakat fényképezel közelről, használd a géped makró (=közelfényképezés) üzemmódját - >> itt << van hozzá kis segítség, hogyan, és miért .
Komment
-
Én is végzek hasonló felújításokat, de az állam leesett.
Főleg nagyobb felületekkel foglalkozom, de én nem magamnak csinálom és az ügyfelek nem mindig értékelik a belefektetett munka mennyiségét.
Ha elfogadsz egy jótanácsot, nem pillanatragasztót használsz, mert kifehéredik és színes anyagnál nem túl előnyös.
De amint látom megoldottad a problémát.
Fogadd elismerésem.
Szélvédő Klinika
- 1 like
Komment
-
ApaE
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése... Szóval ha nem sürgős, akkor küldd el, valamikor a télen szakítok rá időt, és talán még végig is dokumentálom a folyamatot (egyszer már megvolt, csak sajnos az is eltűnt a nagyszerű tár pont hu jóvoltából), mert igen érdekes (szerintem ).
- 1 like
Komment
-
Nagyon jó lett a lámpád, viszont az enyém olyan mintha a piros rész ki lenne kenve valami vastag cuccal. Azt mivel lehetne kiszedni belőle? Megköszönném ha vetnél rá egy pillantást . Egyébként miért fújtad be a tetejét is pirosra? Ez kötelező a vizsgán, nem maradhat eredeti sárga? Ennek a polírozását géppel kell csinálni?
You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close
- 1 like
Komment
-
ApaE
-
Szerintem krómozva van...
Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA pöcs lámpa aljzatát horganyozni vagy krómozni szokták?
Komment
-
ApaE
-
Mondjuk ha krómozva lenne az előnyös a használat szempontjából: hasonlóan viselkedne mint a foncsor tükrös felülete --> jobban látszik a lámpa fénye.
Mondjuk már elküldtem a krómozandó dolgokat, de ha szépen aládolgozok akkor a horgany is tud fényleni nem?You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close
Komment
-
ApaE
Komment