Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannonia kipufogó felújítás vagy új vásárlása?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

ki hogy oldotta meg ezt a problémát?

Pl MOTOKROM Kft. H-2381 T itt is lehet vásárolni, ha van türelmed kivárni a gyártást és szállítást.

Komment

Nekem Nyíregyházán csinálták Click image for larger version

Name:	IMG_20140502_203325.jpg
Views:	2
Size:	191.2 KB
ID:	139902

Komment

Kedves babaslaszlo97, !!

Úgy látom "csak úgy" berobbantál ide... ami nem baj, de ha egy pár sort irnál Magadról a "Bemutatkozás" c. topicba, akkor többen nem éreznének úgy magukat, mint egy akkumulátor, amiben ha van "áram", akkor csak úgy ki lehet venni...Persze szivesen segít itt minden hozzáértő a kérdéseidben, csak mégis...
        sinter, és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Pl MOTOKROM Kft. H-2381 T itt is lehet vásárolni
          Ők csak P12 hengeres dobot csinálnak.

Nekem Nyíregyházán csinálták
          Nekem is. Elég éles, fémes hangja van de úgy veszem észre, a belső kialakítása nagyon jó. Emiatt biztos nem fog megragadni vagy teljesítményt veszíteni.

Komment

Majd eldugul az Nekem is eleinte nagyon fémes csattogós hangja volt, de 3000km után már teljesen eltompult a fémes hang. Mostmár olyan hangja van mint egy motornak, de azt hallottad is
            Titus, demeter és sepy kedvelte ezt.

Komment

Üdv
              A választ kérdéssel kezdeném.
              Milyen állapotú kipufogóról van szó
              Ha jó a lemez, nem vakrozsdás, nem nagyon horpadt, akkor a gyári hegesztést leköszörülve gyönyörűen ketté lehet szedni a kidörgőt. Az esetleges kicsi horpadásokat, a lamellákat helyrerakod, kiégeted, éspontosan összeillestve, a végekbe a megfelelő átmérőket beledugva lánggal, vagy awi-val szinte saját anyagával össze lehet hegeszteni.
              Persze, ha menthetetlen, vagy nem akarsz bajlódni akár börzén is találsz készen krómozva újat.
              OdinHEM, Titus és babaslaszlo97 kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X