Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Lyukas, sérült úszó javítása

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

A lyukas úszóval még nem foglalkoztam. Valahogy vagy időm vagy kedvem nem engedte.
    De az utángyártottal kapcsolatban már van némi tapasztalatom.
    Érdekessége hogy nehezebb mint a gyáriak, kopogtatva mintha vastagabb anyagból lenne. A másik érdekessége hogy az alján és a tetején nagyobb az ív ami, ahogy észrevettem kompenzálja a plusz súlyt.
    Mindenesetre álló helyzetben nem folyik a benzin. Nyélgázon még nem próbáltam, de 75-80-as tempót is kényelmesen viszi ezzel is(a felett már nem tetszik a motor hangja )
    Szóval jónak tűnik.
    CZsolti és demeter kedvelte ezt.

Komment

De az utángyártottal kapcsolatban már van némi tapasztalatom.
      Hát, akkor csodálkoztam volna hogyha megegyezne a gyárival.
      Egyrészt semmi utángyártott nem egyezik...másrészt múltkor egymás mellé tettem két gyári úszót és még csak a magasságuk sem egyezett. Akkor mivel is egyezzen az ugy.?

Ja, amúgy nekem is van olyan tartomány amiben már nem tetszik a motor hangja és a rezgései.
      CZsolti és heeegany kedvelte ezt.

Komment

demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Hát, akkor csodálkoztam volna hogyha megegyezne a gyárival.
        Egyrészt semmi utángyártott nem egyezik...másrészt múltkor egymás mellé tettem két gyári úszót és még csak a magasságuk sem egyezett. Akkor mivel is egyezzen az ugy.?

Ja, amúgy nekem is van olyan tartomány amiben már nem tetszik a motor hangja és a rezgései.
        Na igen, nekem is az egyik gyári picit magasabb. De az utángyártott meg elég jelentősen különbözik.

Apám jegyezte meg éppen tegnap hogy milyen sz@rul néz ki az a térdpárna gumi. Merthát utángyártottat vettem, és erőteljesen kopik a cordura ruhámtól...

Komment

Hmmm...lehet hogy nem is tettem rosszul, hogy nem adtam ki rájuk azt a kb. 6000 Ft-ot?
          Az eredetiknek elég volt egy kis gumiápoló és teljesen vállalhatók.

Komment

Hát lehet hogy jobban jártál. Én pár hónapig kerestem eredetit, de jobb(vagy a bal? Rég volt már... ) oldali mindig szakadt volt...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X