Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Gumi alkatrész pótlása

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Gumi alkatrész pótlása

Sziasztok!
    A következő problémával szembesültem:
    Motorom lengőkarjának a blokk felöli végén van egy gumi láncvédő, ami elkopott. Kapni nem lehet már, ez a legjobb kép, amit találtam róla.
    Click image for larger version

Name:	lengokarvedo.jpg
Views:	1
Size:	55.8 KB
ID:	157011
    Van erre esetleg valami eljárás, amivel megfizethetően reprodukálni lehet egy ilyen amorf gumi alkatrészt?

....és milyen motorod van Ember?
    Mert a fotóról nem biztos, hogy felismeri az aki akar segíteni!
    Che, és joker kedvelte ezt.
    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

............ , talán valami Honda ?

Komment

Úgy látom az inkább műanyagra hajaz nem gumira. Már ha az az alkatrész amire gondolok...

Komment

Az adott példány egy Yamaha SRX-ről való. És gumiből van, ráadásul puha gumi, mintha szilikonszerűségból lenne.

Komment

a blokk felöli végén van egy gumi láncvédő, ami elkopott. Kapni nem lehet már, ez a legjobb kép, amit találtam róla.

Kick

Komment

frod eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Sziasztok!
              Motorom lengőkarjának a blokk felöli végén van egy gumi láncvédő, ami elkopott. Kapni nem lehet már, ez a legjobb kép, amit találtam róla.
              [ATTACH=CONFIG]23154[/ATTACH]
              Van erre esetleg valami eljárás, amivel megfizethetően reprodukálni lehet egy ilyen amorf gumi alkatrészt?
              Nekem a Honda XRV750-en van ilyesmi. nem állítom hogy pont ilyen, mert hátha valamely paraméterében pont eltér.
              Viszont biztos hogy az összes krossz és enduromotor tartalmaz ilyet ott, tehát elkezdeném nézegetni a YAMAHA motorokat, de elképzelhetőnek tartom, hogy az RMC vagy Parilla kereskedésekben minta után előhúznak ilyet utángyártottban.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X