Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Simson mofa 1 szín

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Simson mofa 1 szín

Üdv. Lehet, hogy ezt nem itt kellene feltennem, de más oldalt nem találtam ahova kiírhatnám.
    Mi a simson mofa 1 eredeti színét megközelítő RAL színkód?

Kedves Zolle!

Olyan kérdést tettél fel,amire nagyon nehéz jó választ adni.Felteszem,hogy nagy valószínűséggel,valamilyen honlapon már szerepelhet,valakitől hasonló kérdés és lehet válasz is van rá. Amennyiben jól emlékszem, Magyarországra két színben kerültek be a Simson mopedek,az egyik világos tejeskávé,a másik padlizsán lila szín volt.

Kíváncsiságból beütöttem a gugliba,a Ral színeket és számtalan találatot kaptam:

Click image for larger version

Name:	RAL 01.png
Views:	1
Size:	76.3 KB
ID:	141312Click image for larger version

Name:	RAL02.png
Size:	12.3 KB
ID:	141313Click image for larger version

Name:	RAL03.png
Size:	25.2 KB
ID:	141314Click image for larger version

Name:	RAL04.jpg
Size:	328.9 KB
ID:	141315

Úgy gondolom,hogy szerezned kellene egy eredeti RAL Színkód táblázatot és keresned kellene egy eredeti színű Simsont,melynek a festését,egy kis pasztázás után,már össze lehetne hasonlítani a táblázattal.A másik megoldás lehetne az,hogy fogsz egy eredeti darabot és elviszed valamelyik szaküzletbe,ahol az eladó minden bizonnyal segít kiválasztani a megfelelő színt.

Jobb ötletem sajnos nincs.

Üdvözlettel:Che
    dongos78 és sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm szépen a választ.

Komment

Úgy gondolom,hogy szerezned kellene egy eredeti RAL Színkód táblázatot és keresned kellene egy eredeti színű Simsont,melynek a festését,egy kis pasztázás után,már össze lehetne hasonlítani a táblázattal.A másik megoldás lehetne az,hogy fogsz egy eredeti darabot és elviszed valamelyik szaküzletbe,ahol az eladó minden bizonnyal segít kiválasztani a megfelelő színt.

Jobb ötletem sajnos nincs.

Üdvözlettel:Che
        Általában mindenen van olyan ahol valami kitakarja az eredeti festést Bilincs matrica stb. az alatt nem fakul öregszik a festés az egy támpont. ahhoz olyan festékboltban ahol festéket tudnak keverni kevernek pont ugyanolyant.
        dongos78 és Che kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X