Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Üdv. Lehet, hogy ezt nem itt kellene feltennem, de más oldalt nem találtam ahova kiírhatnám.
Mi a simson mofa 1 eredeti színét megközelítő RAL színkód?
Olyan kérdést tettél fel,amire nagyon nehéz jó választ adni.Felteszem,hogy nagy valószínűséggel,valamilyen honlapon már szerepelhet,valakitől hasonló kérdés és lehet válasz is van rá. Amennyiben jól emlékszem, Magyarországra két színben kerültek be a Simson mopedek,az egyik világos tejeskávé,a másik padlizsán lila szín volt.
Kíváncsiságból beütöttem a gugliba,a Ral színeket és számtalan találatot kaptam:
Úgy gondolom,hogy szerezned kellene egy eredeti RAL Színkód táblázatot és keresned kellene egy eredeti színű Simsont,melynek a festését,egy kis pasztázás után,már össze lehetne hasonlítani a táblázattal.A másik megoldás lehetne az,hogy fogsz egy eredeti darabot és elviszed valamelyik szaküzletbe,ahol az eladó minden bizonnyal segít kiválasztani a megfelelő színt.
Úgy gondolom,hogy szerezned kellene egy eredeti RAL Színkód táblázatot és keresned kellene egy eredeti színű Simsont,melynek a festését,egy kis pasztázás után,már össze lehetne hasonlítani a táblázattal.A másik megoldás lehetne az,hogy fogsz egy eredeti darabot és elviszed valamelyik szaküzletbe,ahol az eladó minden bizonnyal segít kiválasztani a megfelelő színt.
Jobb ötletem sajnos nincs.
Üdvözlettel:Che
Általában mindenen van olyan ahol valami kitakarja az eredeti festést Bilincs matrica stb. az alatt nem fakul öregszik a festés az egy támpont. ahhoz olyan festékboltban ahol festéket tudnak keverni kevernek pont ugyanolyant.
Komment