A minap sikerült szert tennem egy ultrahangos tisztítóra, igaz hogy csak 50W-os ultrahangos teljesítménnyel rendelkezik de mivel viszonylag olcsó volt megleptem magam vele. Sajna csak karburátor méretű alkatrészek férnek bele de kezdetnek ez is megfelel. Egész jó eredményt értem el , a nagy előnye az hogy a legeldugottabb helyeken is tisztít, én sima mosogatószert tettem a vízhez mert úgy olvastam hogy a víz felületi feszültségét kell csökkenteni. Ha valakinek lenne egy házi tisztítófolyadék receptje ami még ennél is jobb azt nagyon megköszönném ugyanis a gyári folyadékok elég drágák.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Ultrahangos tisztító
Collapse
X
-
Egy erősen szennyezett alkatrész tisztítása több óra is lehet!
Persze, ha megvan, akkor használni kell és ez idő alatt lehet mást csinálni. De akkor is, pár óra az sok.mátéapu kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor ez most miért jó?
- 3 likes
Komment
-
Még vagy 15 évvel ezelőtt, robogó porlasztóját én is ultrahangos masinával tisztítottam ki. Tényleg kihozott belőle minden nem odaillő dolgot! Amit előtte hiába fújkáltam, mosogattam, stb.
- - - Updated - - -
Totyi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede mivel viszonylag olcsó voltCZsolti kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Egy kis segítség a használatához...
Beletettem ultrás vízbe egy villanyvasút sínt és nem történt semmi.
Kísérletezni kell. A lidlis gazdaságos mosogatószer tehát lehet, hogy jobb hatásfokú. A brosúrában azt írják, hogy max. 15 perc a tisztítási idő. Tehát a pár óra mindenképpen sok - szerintem.
- 4 likes
Komment
-
Ezt találtam hirtelen. Nem olcsó, de a méretei miatt valamivel nagyobb dolgok is beleférnek. ULTRAHANGOS TISZTÍTÓ MOSÓ GÉP 1,4 LITER 70W 2év GARANCIA - Műszaki cikkek elektronika szerszám nagykereskedelem és kiskereskedelem - webáruház, webshop
- 1 like
Komment
-
Béla Rácz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVoltam kettő Lidlben, biztos voltam ,hogy ott írtátok, hogy ott lehet ennyiért kapni. Nem találtam... Utána csak megnéztem, hogy még is akkor hol, hát Aldi. Voltam Aldiban is kettőben, de sehol nem volt. Kár, pedig beruháztam volna egyre.
Egyébként, régebben volt a Lidl-ben is....pár hónapja. Ott pedig az a "divat", hogy időszakonként megismétlik az árusítását
- 1 like
Komment
-
Béla Rácz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem találtam...
És ahogy Fergusson is írta, időnként visszakerülnek a kínálatba ugyanazok...
Komment
Komment