Csak én vagyok szuperember, hogy hosszas vizsgálódás után ki tudom választani azt a szerszámot, amely ár-érték arányban a legjobban megfelel annak a követelményszintnek, amit vele szemben támasztok?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Szerszámok, fúrók, kalapácsok, ha tönkremennek
Collapse
X
-
ár-érték arányban a legjobban megfelel annak a követelményszintnek, amit vele szemben támasztok?
Kezdjük szidni a flexeket.
- 3 likes
Komment
-
Most el kell képzelned. Nem szedem szét újra és fotózom le a belét.
Ez az ominózus termék (w 820-125), fel kellett venni a versenyt a 10-20e közötti gépekkel.
A korongokat nem lehetett meghúzni, mindig lelazultak és lefutottak kikapcsolásnál. Ha meg rászorultak, nem lehetett levenni. A papírkorong igen jó helyettesíti a drága gyors csatot.
Utoljára szerkesztve a következő által: bokor28; 2016 márc. 17, 17:07.
- 1 like
Komment
-
A korongokat nem lehetett meghúzni, mindig lelazultak és lefutottak kikapcsolásnál.
Ha meg rászorultak, nem lehetett levenni.
Everything is better when you decide you don't care.
- 2 likes
Komment
-
UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz viszont ellentmond az előbbi kettőnek.
Laza anyára ráindítottam a gépet és így magára rántotta a csavart. Így fent maradt.
Papírral nem lazul le, nem szorul rá.
Komment
-
bokor28 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa jó. Elárulom.
Laza anyára ráindítottam a gépet és így magára rántotta a csavart. Így fent maradt.
Papírral nem lazul le, nem szorul rá.
- 2 likes
Komment
-
Nekünk 2 Bosch sarokköszörű van(egyik se mai darab). Van itthon valahol egy köteg papírkorong(gyári) de sosem használtam még(persze tudom mire való, elvégre én tanácsoltam a használatán a sok drága vacak helyett )
Valamint van itthon 2 körmös kulcs is valahol, nagyjából tudom hogy hol mert azokat már használtam csutkára kopott korongoknál. De máskor nincs rá szükség.
Kézzel az anyát rátekerem, a korongnál fogva húzok még rajta egy kicsit aztán hadszóljon. Kicsi boldogítom a szomszédokat aztán a korongnál fogva simán meglazítom.
- 3 likes
Komment
-
Szervusztok! Skil nagy sarokcsiszoló. A korong rögzítőretesz kitört a hajtásmű házából. Anyukáztam nagyon, mert a korongot csak szétverve tudtam leszedni. A már fentebb leírt művelet volt nekem is. Szétszed, hulladék kiszór, zsíroz, összerak... Most egy 7mm vastag pálca kell a korongcseréhez, meg a körmöskulcs.
Kedvenceim még a műanyag tolómérők(nek csúfolt sz@arok). Meg a műanyag nyomásmérők a műanyag pumpákon. Ha nem a pumpa, akkor az indikátor ereszti el a szuszt...Utoljára szerkesztve a következő által: pasetta; 2016 márc. 19, 04:58.
- 1 like
Komment
-
UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBármily meglepő, egy műanyag tolómérőnek is van létjogosultsága.
Komment
-
Például, ha sohanemvolt alkatrészt tervez az ember és a tolómérő csak arra kell, hogy az előző típus hasonló alkatrészét nagyjából megmérje. Csak az arányok miatt. Tizedekre pontos méretekre nincs szükség, de százszor jobban használható, mint egy vonalzó, vagy mérőszalag. Minden másra: kapcsolódó alkatrészekhez, felületekhez való illeszkedés, az új alkatrész pontos méreteihez (ezredmillimétere) meg ott a szoftver meg a monitor.
Egy műhelybe hülyeség, de egy mérnökirodában simán megvan a létjogosultsága a műanyag tolómérőnek. Még azon sem kell izgulni, hogy valaki nem akarja visszaadni.Everything is better when you decide you don't care.
- 1 like
Komment
-
Azért az is nagy kérdés hogy milyen műanyag. Ha a fröccsöntött tolómérőről van szó akkor az tényleg nem használható sok mindenre.
Viszont ha szénszálas, vagy egyéb kompozit anyagokból készült műanyag tolómérő akkor az más tészta. Azokból a jobbakat sokszoros áron mérik mint a hagyományos, rozsdamentes acélból készülteket, és jobbak is annál. Ütéseknek sokkal jobban ellenállnak, valamint a mérési pontosságuk kevésbé függ a kőmérséklettől.
(csak fizesse meg az ember...)
- 1 like
Komment
Komment