Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Dunavecsei FO - 20 - G Oszlopos Előtolásos fúrógép felújítása

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    #16
    maradona67 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ónbronz ból lettek csinálva,
    Én úgy tudom egyedül a Foszforbronz fogadja be a kenőanyagot és adja vissza,azt viszont csak a gyáriakba készítik.....,ha jól megnézed nagyítóval sima a felület nincs helye a kenőanyagnak.Láttam a HAFE-nál betont repedni a talapzat alatt:mikor megszorult a felújított 150-t-s excenterprés 2-3-századrésre esztergáltatták az átmérő 120-milis tengelyhez a csapágyat...igaz kényszer-olajzást kapott és hántolt olajhornyokat előtte,a próbajáratáson megszorult...

    Szerintem legalább a furatba készíts zsírhornyot ,vagy spirált....
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

    Komment


      #17
      Szervusztok!

      Nálunk 3X16 A van,de néha kevés.A tavasszal elkapott a hév és bementem a nemzeti tököm tudja milyen szolgáltatóhoz,hogy megérdeklődjem a 3X25 A-ra való hálózatbővítés lehetőségét,-olyan 150 000.-re kalkulálta ki egy olyan száraz hivatalnok,hogy legszívesebben a ravatalozóba küldtem volna dolgozni,ott ugyanis nem érdeklődnek és nem pofáznak vissza a kuncsaftok.Nálunk 3X9 A-rel kellene növelni a levehető villamos teljesítményt és ez lenne a 150 000.-körül,a pontos összegre nem emlékszem,mert ez a száraz pöcs,csak úgy elhadarta az orra alatt,még jegyzetelni sem volt időm.Arról nem is beszélek,hogy vagy 27. voltam a sorszám szerint és vártam vagy 2 órányit,amire oda kerültem a nagyságos úr elé,-de legalább nemzeti,hogy szolgáltató e,-nos arról már vitatkoznék.

      A dolgok jelenlegi állása szerint lemondtam a hálózatfejlesztésről,-várok még egy kicsit,hátha történik valami,amitől élhetőbb lesz ez az ország,-pedig 89-ben úgy bíztam,-kár volt.



      Üdvözlettel:Che

      Komment


        #18
        Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        de legalább nemzeti,hogy szolgáltató e,-nos arról már vitatkoznék.
        Mivel nem vagyok hajlandó a panaszom miatt napokig könyörögni így nincs is panaszos:legalábbis olyan aki végigjárja azt az utat ami ugyanoda vezet....Mivel nincs valós panasz minden tökéletes !!! VAGY NEM ?
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

        Komment


          #19
          mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          16-ról a hegesztőm nem megy.
          Nekem ha föl tekerem az inverterem 200 A re akkor max 25A szed le a hálózatról de olyan még nem volt eddig 150A volt amivel hegesztettem itthon a géppel.


          A sógorom az idénn köttette le a 3 X 16 A neki szereléssel eggyütt 140 ezerben benn ált meg.

          Komment


            #20
            Igazad van Máté,az utak nem vezetnek sehova,csak ezektől a dolgoktól élhetetlenné vált az ország,mert mi vagyunk ő értük és nem fordítva.Az utcánkban 6 lakatlan ház van,sőt 7.A 7.-ből alig két hónapja ment el egy család két apró gyerekkel Németországba,olyan szándékkal,hogy huzamos ideig maradnak,-talán örökre,mindezt azért mert nem jó itt élni.Az még csak hagyján,hogy kevés a pénz,de aki itt mentálisan ép,az előbb-utóbb meghülyül,ettől a sok ganétól amit kap a nyakába (lásd az okmányait vesztett járművek,ismételt forg...............),semmiben semmi logika,kizsákmányolás a végtelenségig és a cinizmus.Nem tudok olyat mondani ami Magyar és büszke lehetnék rá az elmúlt 29 év származéka.

            Na jó megint alászaladtam,-látod már gyógyulok,vagy gyagyulok!

            Komment


              #21
              Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Az utcánkban 6 lakatlan ház van,sőt 7.A 7.-ből alig két hónapja ment el egy család két apró gyerekkel Németországba,olyan szándékkal,hogy huzamos ideig maradnak,-talán örökre,mindezt azért mert nem jó itt élni.
              Itt Kecskemét és környéke most a húzóiparnak a Mercigyárnak köszönhetőenn tűrhető és élhetőbb mint volt de előtte, két szakmával és két szakképesítéssel is nehézkesenn boldogultunk,
              A kisseb fiam nekem is kint dolgozik Írországba Belfastba 25éves, 9 hónapja nem láttam csak monitoronn keresztül, a nagyobb itthon dolgozik sokat, viszonylag őt is ritkánn látom pedig ő itthon él, tőlünk kb 10 km re így Én sem vagyok boldog, és büszke sem, szép magyar hazánkra.

              Ám ez még semmi, volt egy Újvidéki Szerbiai Magyar kollegám egy pár évig, ő náluk hétfőnn elnéptelenedik néhány falu csak az öregek maradnak otthon a többiek jönnek át "magyarba dolgozni,,
              ahogy ő mondta, ott aztán semmi féle munka nincs, vagy ha van is, sokat kell autózni a semmiért a falvakból,

              Komment


                #22
                mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                ha jól megnézed nagyítóval sima a felület nincs helye a kenőanyagnak.
                Igazad van még nincs benne, a kenő anyagnak én kis gravírozóval csinálok bele olaj vagy zsír tároló hornyokat X alakba, de mivel ez maximum eggyet fordul, a vállas perselyben lévő
                tengely pedig maximum háromat, a többi tengely az mind csapágyas, így lehet hogy nem fog szét menni olyan gyorsann.

                Komment

                Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X