Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Riga 12

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Riga 12

Tisztelt Fórumozók!

Nem indul, a RIGA 12-es motorom, gyújtás a helyén, szikra van üzemanyag van, még sem robban be.
    Segítsetek, hogy mit lehet ilyenkor tenni.

Köszönettel: aka

üdvözöllek a fórom oldalán.
    A kérdésedre a választ sajnos nem tudom,de ezen oldalon segiséget tudsz kapni.
    Üdv Ferke

Komment

Ilyen nincs.:-))) Ha van szikra , és van üzemanyag akkor legalább durrog egy kicsit.:-)))) Utolsó esély, önts egy kis benzint gyűszűnyit a hengerbe a gyertya nyíláson keresztül aztán uccú. Ha így sem pöccen , vagy legalább valami életjelet sem ad, akkor csak a gyújtás lehet a pibi. Bár a táv diagnosztika nem az erősségem, de Gyurcsók után szabadon, tedd a kezed a hengerre és imátkoz.:-)))))))))

Komment

aka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Nem indul, a RIGA 12-es motorom, gyújtás a helyén, szikra van üzemanyag van, még sem robban be.
        Segítsetek, hogy mit lehet ilyenkor tenni.
        Üdv a fórumon! Nem tudom, hogy milyen légszűrő van egy Rigán, esetleg nincs eltömődve?
        Esetleg próbáld meg másik gyertyával, hátha az rakoncátlankodik.
        Ha kiveszed a gyertyát és rúgdosod, a gyertya helyén benzindús levegő jön?

Komment

Egyetértek sricsi70 hozzászólásához. Először nézd meg hogy kap-e levegőt. Ha van levegő akkor gyertya nélkül pár rúgás és benzingőzös levegőnek kell távoznia a gyertya helyén.Amennyiben ezek stimmelnek akkor gyertya vissza a helyére és elméletileg indul,HA nem akkor másik gyertya mert nyomás alatt nem képes leadni szikrát a régi gyertyád azaz elfáradt. Ha az új gyertyával sem indul akkor porlasztótisztítás után újra próba. remélem sokat segítettünk és indul a moci!

Komment

Köszi az üdvözlést,remélem előbb-utóbb beröffen a kicsike
            üdv,aka

Köszi az üdvözlést,a gyertya cserét már kipróbáltuk és légszűrő nélkül is próbáltam már de jó ötlet a benzindús levegő megvizsgálása.
            köszi
            üdv.aka

köszönöm a sok és hasznos jó tanácsot hétvégén tesztelem az összeset és majd remélem jó hírt közölhetek.
            üdv.aka

Komment

Ma hasonló tüneteket produkált az én kb 15 éve alvó Riga 22-esem is. Végül is egy fél óra győzködés után beadta a derekát és jobbnak látta beindulni.

Komment

Dekompresszor szelep jól zár? Ha mellette kifújja a keveréket, akkor nincs ami elégjen.

Na a fene vigye el ezeket a dátumokat, Most látom, hogy egy 2012-es témára írok frankó(nak vélt) tanácsot

Komment

A szándék a lényeg!!!
                  Akának pedig vagy már beindult a gépe vagy feladta....
                  Viszont az enyém ma bepöccent
                  CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                  Working...
                  X