Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Schwalbe sebesség váltás 3.ból 2-be

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Schwalbe sebesség váltás 3.ból 2-be

Csak próbálgatom az új( 26 éves) motoromat a városi közlekedésben és a visszaváltás 3-ból 2-be alig sikerül..
    Már frászba vagyok ha kanyarodnom kell, mert vagy üresbe, de rossz esetben 1.be kapcsol.
    Én vagyok a béna? Mondd ki nyugodtan, kibírom.

Nem.:-) Ott valami gond van. Ahogy az emlékeimben él, bár nem mostanában ültem ilyen berregőn, 3-ból simán ütközésig lenyomhatod és akkor 2-be kel hogy ugorjon. Aztán felengeded és ismét lenyomod akkor 0 vagy ha tövig akkor 1.
    Majd jönnek akik jobban tudják és megerősítik, vagy sem.:-)))))

Komment

van ott a porlasztó alatt a blokk tetején két állítócsavar. Azzal lehet rendesen beállítani, hogy ne tudd túlnyomni a fokozaton. Most kapcsiból nem tudom hogy mi az eljárás de ha kell megnézem a szervizkönyvet
      kollarg és sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

Naugyi , mondtam én , hogy lesz itt mindjárt hozzá értő.:-))))

Komment

Hát az jól jönne nagyon.....már azt hittem szét kell szednem.

Komment

Azt irja az álmoskönyv hogy be kell kapcsolni az 1-es fokozatot, és kézzel az alsó ütközési helyzetben kell tartani a sebváltókart. Ekkor a porlasztó alatti hátsó csavart addig kell behajtani, míg nem érzed hogy kezdi megemelni a sebváltókart. Ekkor lekontrázni. Az első csavar beállítása ugyanez , de ekkor a 3-as fokozatot kell bekapcsolni és a sebváltókart értelem szerűen a felső állásában kell tartani.
            soveny és Tamás78 kedvelte ezt.

Komment

Szuper!!! Köszönöm. Holnap ezzel kezdek. Remélem meglesznek a beállító csavarok is.:-)))))

Komment

szivesen, sok sikert !

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X