Közlemény

Collapse
No announcement yet.

K-jetronic mechanikus vezérlésű injektor berendezés

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

K-jetronic mechanikus vezérlésű injektor berendezés

Sziasztok,szerelők,hozzáértők!
    K-jetronic szerelésében jártas szakikat keresek fortélyok,előnyök hátrányok áttanulmányozására! ÜDV NEKTEK!

Szia! Ajánlom figyelmedbe a következő cikket, illetve az azt író érdi szervizt, nagyon értik a dolgukat:
    Motor Diagnosztika - A folyamatos befecskendezés: K-, K-Lambda, KE-Jetronic - technikai info, befecskendez
    Én az injektor ügyileg zűrös eset 190-esemet hozzájuk vittem átnézetni, és becsülettel végezték a dolgukat, a szervizvezető is nagyon korrekt volt.

Érdemes tenni hozzájuk egy kiruccanást, bár meg kell fizetni a szolgáltatást. (Egy K-Jetronic diagnosztika - ezt első alkalommal mindenképp elvégzik - 18000 Ft.)
    Che kedvelte ezt.

Komment

Üdvözöllek!
      A befecskendező rendszerek javítása othon a "hagyományos házilagos módszerekkel" nem kivitelezhető szakszerűen.
      Nagy a műszer és a szaktudásigénye. Mindenféleképpen a környékeden kell egy specializált szakembert keresned.A javítási költségek a felsorolt okokból kifolyólag nem szoktak alacsonyok lenni.
      Sok sikert!
      Che kedvelte ezt.

Komment

Köszike már gondoltam rájuk, és fenem is rá a fogam..csak egy kicsit messze van tőlem...de valószínű a vége az lesz hogy eljutok hozzájuk a problémámmal! üdv

Komment

Köszi a véleményt! Ezzel én is tisztában vagyok mivel autószerelő is vok. A műszerigénye igen van,az egy egyszerű nyomásmérő melyre rá lehet csatlakoztatni az injektorfejet ill az injcsúcsokat...a környékemen nincs ilyen szaki sajna mert ami volt az már nem foglalkozik a dologgal és eszköze sincs már.......ezért szerintem az egyeduralkodó marad: az érdiek!
          ptm004 kedvelte ezt.

Komment

Leírhatnád hogy milyen problémád adódott a k-jettel, megpróbálnék segíteni. Nem egyeduralkodó senki, még a Besze sem. Üdv!
            Utoljára szerkesztve a következő által: Hajtókar; 2013 febr. 10, 20:22.

Komment

soveny eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Érdemes tenni hozzájuk egy kiruccanást, bár meg kell fizetni a szolgáltatást. (Egy K-Jetronic diagnosztika - ezt első alkalommal mindenképp elvégzik - 18000 Ft.)
              Hát igen..... Semmi sincs ingyen,de azért én kíváncsi lennék rá,mit tesznek ezért az összegért.

Ja és az oldalukon a szöveg is megér egy misét: Motor Diagnosztika - kapcsolat, Érd, Budapest

Nálunk nézheti az ügyfél,hogy mit és hogyan csinálunk! Vélhetően ezért is szeretnek hozzánk járni,akik szeretnek...

Zorall eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              csak egy kicsit messze van tőlem...de valószínű a vége az lesz hogy eljutok hozzájuk a problémámmal!
              Merre is laksz??

Komment

Üdv. Hajtókar!!
                Nekem egy 1987. VW Jetta II. 1.8as K-Jetronicom van és a finom behangolása érdekelne.Ha esetleg ebben tudnál tanácsot adni,annak nagyon örülnék.
                Előre is köszi.Laca

Komment

Laca, részletek kellenek, mert ez így nagyon általános. Mi a konkrét baja, amit finomhangolni kell vagy úgy érzed kell?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                  Working...
                  X