Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Csepel 250 EC-s vastagvázas kialakítása

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Csepel 250 EC-s vastagvázas kialakítása

Sziasztok!
    Szeretnék tanácsokat, tapasztalatokat kérni a csepel 250 EC-s motor szerkezeti kialakításáról és ha van valakinek képeket is szeretnék kérni!
    Különösen érdekel a sárvédők kialakítása, ugyanis tapasztalatom szerint a gyártás időszaka alatt többször változott.
    A blokk öntvények is változtak, ezeket is jó volna kielemezni motorszám szerint.
    Sok hibás és torz felújítás készült, ezeket jó volna kielemezni!
    movisz, pasetta és 2 további látogató kedvelte ezt.

Szia!
    Elég ritka madár a 250-es Csepel, nem is tudom van-e valakinek a háznál. De hátha ír ha így van. Én csak találkozókon láttam ilyet.
    Ha jól gondolom vettél egy hiányos, talán kosárban lévő darabot, amit szeretnél teljesen felújítani?
    pasetta és Jankó51 kedvelte ezt.

Komment

Több csepel 250-nt felújítottam már, a vékonyvázassal nincs problémám. Az EC-s vastagvázas az "U" után következett. Tapasztalatom szerint több kivitelben, eltérő alkatrészekkel rakták össze őket. Bíztam benne, hogy hátha van itt egy, vagy több, idős tapasztalt szaki, aki nem kedveli a "facét" és meg lehetne vitatni ezeket a motorokat. Ott már próbáltam ezt, de sajnos a stílusából adódóan nehezen lehet konszenzusra jutni, mert akik értenének hozzá, azok nem írnak mert félnek a kritikától a hozzá nem értőktől.
      Nagy tudás és tapasztalat halmozódott itt fel a fórumon, ami kiaknázatlan és elismerés nélküli, sajnos.
      Jankó51, pasetta és movisz kedvelte ezt.

Komment

Így már világos.
        nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        de sajnos a stílusából adódóan nehezen lehet konszenzusra jutni, mert akik értenének hozzá, azok nem írnak mert félnek a kritikától a hozzá nem értőktől.
        Az a facebook sajátja. Itt aztán írhatnának, nem lenne kritika. Bár csak ezért az egy témáért nem valószínű, hogy regisztrál valaki.
        mátéapu és Jankó51 kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X

Debug Information