Közlemény

Collapse
No announcement yet.

TKF csapágyak

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

TKF csapágyak

Sziasztok!

TKF csapágyakról hallottatok már vmit, ha igen légyszi írjátok meg a tapasztalatokat...

Üdv
    Klempusz, Venom és 18 további látogató kedvelte ezt.
    Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

Sziasztok milyen kerék
    ez?
    Milyen kerék EZ?? Help!
    köszi

Komment

A TKF betűjel valójában egy gyártót jelöl,mint pl.INA,MGM,KOYO,stb..A gyártó valamely távolkeleti ország.Némely csapágyforgalmazó szerint nem a legnépszerűbb gyártmány.Személyes véleményt mondani nem tudok,mert ezidáig nem találkoztam a TKF gyártmánnyal.

Komment

Szia!

Azt vágom, h gyártmány, csak azt nem tudtam honnan származik... ezek szerint nem jó minőség, főtengelynél ne szolgáljon.
        Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

Komment

Némely bölcs úgy mondja"a járt utat a járatlannal fel ne cseréld",-én nem tartom magam bölcsnek,de ha főtengelyen csapágyat cserélnék inkább maradnék az SKF C3-nál.A mai világban viszont az is meglehet,hogy a Svédacél nem Svédacél.

Komment

Tisztelt Uram !

A TKF csapágy A Simson Awo és a Simson 425 S típúsu , valamint a Junak 350-es ZS-3, és az 1960 után gyártott EZ-41 típusu gyujtómágnes forgórészének a csapágya TKF8 és a felirat szerint csak simán Germany felirat látható .

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X