Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Wartburg 1.3 5. sebesség fokozat?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Wartburg 1.3 5. sebesség fokozat?

Azzal tisztában vagyok a golf 5-ös váltó felmegy rá és talán valamelyik poloé is igen felmegy rá de a féltengelyek nem illeszkednek a wareszra csináltatni kell na és ez mennyibe kerülhet (ilyet nem lehet a garázsban csinálni)és a kulisszáról meg nem is beszéltem de az a legkisebb baj mennyiből lehet ezt kihozni bontott alkatrészekből.(a válaszokat előre is köszönöm)

Üdv.
    A Golf 5-ös váltója jó rá. Féltengelyt úgy ahogy mondod csinálni kell. (Elvág, megesztergál, cső melegen ráhúz, meghegeszt, kicentíroz )
    Az hogy ez mennyibe kerül azt nagyban befolyásolja az hogy mennyiért tudod beszerezni a cuccokat. Egy váltót 20-25 körül már tudsz venni bár ez is eladó függő. (a Diesel és a benzines áttétele nem egyforma)
    A munkadíjat viszont meg kell kérdezni valami közeledben lévő szakitól ha te nem tudod megcsinálni.
    Viszont itt még van egy pár apróság amit + meg kell csinálni. Gondolok itt a váltómechanikára kuplungműködtetésre meg ilyesmikre.

Komment

Üdv!
      Ez a féltengely mizéria engem is érdekelne, jó lenne egy 5. gang az öreglányba, a váltórudazatra is megnéznék pár megoldást, a kuplungtól nem félek annyira, mert bovdenes a Wareszé is, meg a VW-ké is. Ez szerintem könnyen összehozható. Ha valaki csinált már ilyet, nagyon megköszönném ha nyilvánosságra hozná a dokumentációját! Ha képekkel is tudná illusztrálni a dolgot az egyenesen szuper lenne!

Komment

A szereléstől nem félek van egy öreg szaki azt mondta,hogy megcsináljuk ő magyaráz én pedig csinálom a kuplungot nem hiszem,hogy nehéz összehozni váltómechanika sem lehet nehéz megoldani de a féltengely a lényeg azt mennyi ért csinálná meg egy SZAKEMBER. Arzért itt olyan nyomatékok uralkodnak,hogy ezt nem lehet össze gányolni én így gondolom.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X