Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Verhovina halogén foncsor.

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    Verhovina halogén foncsor.

    Tiszetletem!

    Építgetek egy egyedi motort hobbyból. Vásároltam a miskolci bőrzén egy verhovia fényszórót hozzá. Az lenne a kédésem hogy tudna e valaki ötletet adni hogyan alakíthatnám át H4 halogén izzósra továbbá egy helyzetjelző izzót hogyan faraghatnék bele. Van-e esetleg valaminek méretben megegyező 110-115 mm es foncsora.

    Bárminemű segítséget szívesen fogadok és előre is köszönöm.

    Balogh Bence
    zahi, Igrich és 8 további látogató kedvelte ezt.

    #2
    Bence, a Verhovina világítótekercse nem a H4 izzóra van méretezve. Mielőtt foncsort keresel, kösd be az eredeti izzó helyére a H4-est.

    Komment


      #3

      Komment


        #4
        Csak a lámpatök verhovina. A blokk az Izs planéta 3 de Yamaha CDI gyújtással. 12 tekercses, induktív jeladós. 2004 es motorról.

        Komment


          #5
          Mesélhetnél erről a gyújtásról valamit, hogy üzemel, könnyű volt-e átalakítani. Az Izsesek most valami miatt nagyon meg vannak veszve ezekért.
          stalker kedvelte ezt.

          Komment


            #6
            Elnézést helyesbítek. Nem a 2004 es (ez viszont a pannóniába belefér) Yamaha gyújtás lesz rajta hanem a 91 előtti ami 6 tekercses mivel enek kisebb a lendkereke 1 cm el átmérőben és csak ez fér bele az izs gyújtásoldali részébe. A másikat is bele lehet tenni de ahhoz alaposan mg kell reszelni a blokkfelet. A lendkeréknek tervezni kell egy új agyat ami illeszkedik a motor főtengelyére és azt beleszegecselni. Nem tudom még hogy működik mivel még nincs beszerelve és egyhamar nem is lesz még mivel az anyagiak nem engedik hogy szerelgessek. Most leginkább csak figyelem a netet és gyűjtögetem a hozzávalókat, és az ötleteket. A motor jelenleg csak az átalakított váz két kerék teleszkópok és blokk együttese, egyéb kosárban lévő majdani alkatrészekkel. Amennyiben érdekli tudok képet küldeni a gyújtásokról.

            Bence
            stalker kedvelte ezt.

            Komment

            Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X