Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Simson SR4-2 (STAR) - teleszkóp felújítás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Simson SR4-2 (STAR) - teleszkóp felújítás

Sziasztok!

Nemrégiben szereztem be egy 1974-es évjáratú Simson SR4-2 (STAR)típusú motorkerékpárt. Jelenleg a teleszkóp felújítás "akasztotta meg" a felújítást. Egyszerűen nem tudok rájönni, hogyan kéne szétszerelni, robbantott ábrát nem találtam ennek a típusnak a szétszereléséről. A másik problémám, hogy a lábtartókat már vissza kókányolták rá, nem látszik az eredeti elhelyezés (sajnos). Szóval, ha valaki tudna ebben segíteni, nagyon örülnék neki. Esetleg, ha tudtok valamilyen weboldalt, ahol robbantott ábrák találhatók ezzel a típussal kapcsolatban, jó lenne.

Köszönöm a segítséget.

Üdv:

Anti

Valószínű, hogy a felső burkoló csövet kézzel lenyomod a rugó ellenében a két felső biztosító műanyag kifordul és szétszedhetővé válik a rugóstag.
    De ha pontos infot, esetleg rajzokat, képeket akarsz akkor google-simson star-federbeine.
    Nem lehet nagy probléma....
    sepy kedvelte ezt.

Komment

Köszi szépen a gyors választ, de már felújítottam egy ETZ-t, a teleszkóp szétszerelés, amit te leírtál az ehhez a típushoz tartozik. Közben megtaláltam, azt az oldalt, ahol a Star és a Schwalbe típus teleszkópjait szét lehet szedni.

Beillesztem ide, hátha másnak is szükséges lesz.

Köszi a segítséget.

http://users.atw.hu/simbetta/telo.html
      cocojumbo kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X