Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Simson STAR (lábtartó)

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Simson STAR (lábtartó)

Sziasztok!

Aki rendelkezik ezzel a típussal, szeretném megkérni, hogy töltene-e fel olyan fotót, melyen a lábtartó (nem a hátsó) elhelyezése jól látszik?

Sajnos a nemrég vásárolt motorkerékpáromon "kókányolva" van és ott nem látható az eredeti helye, illetve, hogy a motorblokk felfogatása a vázhoz 3 (hengerfej, blokk hátsó-felső vagy hátsó-alsó) vagy 2 (hengerfej, blokk hátsó-felső) helyen történik, mert ez sem egyértelmű. Ja és ha már fotó, akkor esetleg a motorblokk jobb oldaláról (a láncvédő gumi felfogatásáról) is tudnátok-e feltölteni képet?

Köszönöm a segítséget:

Anti

Holnap lefényképezem az én Stáromon, addig türelem.
    A blokk két helyen van rögzítve a vázban. A jobb oldali lábtartó az enyémről is le volt törve, Trabant ülés váza ugyanolyan vastag mint a gyári lábtartócső, abból lett pótolva. Ha van otthon abból tudsz vágni.

Komment

Köszi a gyors választ és majd a fotót

Komment

Itt vannak a képek:
        Click image for larger version

Name:	SAM_0225.jpg
Views:	1
Size:	181.3 KB
ID:	140024Click image for larger version

Name:	SAM_0226.jpg
Size:	173.3 KB
ID:	140025Click image for larger version

Name:	SAM_0227.jpg
Size:	172.2 KB
ID:	140026Click image for larger version

Name:	SAM_0228.jpg
Size:	180.4 KB
ID:	140027Click image for larger version

Name:	SAM_0229.jpg
Size:	192.0 KB
ID:	140028
        A láncvédő gumi az alu öntvényre csúszik rá. Ez gyakran eltörik láncszakadáskor. Ezen a motoron épségben megmaradt.
        A lábtartós képek remélem segítségedre lesznek.
        Ha valami érdekel még kérdezz bátran, ha tudok segítek.
        sellő és Che kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok!

Nem akarok új témát nyitni ,ezért itt kérdezném meg ,hogy a blokkszámból meg lehet állapítani egy Star blokkról ,hogy mikori évjárat ? A váz 1971-es ,de nem tudom ,hogy a blokk az övé vagy nem . A henger még alapméretű , ezért szeretném tudni .

Köszönöm !

Komment

Köszönöm a feltöltött képeket, a felújításánál nagy segítség lesz. Majd az akkumulátor környékéről lesznek még szükségesek képek, de az ráér később is. Mégegyszer köszi a gyors segítséget

Komment

Tamás78, nekem egy szám nélküli (csere)blokk volt a motorban, úgyhogy sajnos nem tudom. Talán valaki más.

Zanti, nagyon szívesen máskor is! Szólj aztán lefényképezem akkumulátor környékét is.

Komment

Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Sziasztok!

Nem akarok új témát nyitni ,ezért itt kérdezném meg ,hogy a blokkszámból meg lehet állapítani egy Star blokkról ,hogy mikori évjárat ? A váz 1971-es ,de nem tudom ,hogy a blokk az övé vagy nem . A henger még alapméretű , ezért szeretném tudni .

Köszönöm !
                Köszönöm Titus!
                Akkor ,esetleg valaki tudja ?

Komment

Kedves Tamás 78!

A kérdésedre nem tudom a választ, de amit most vettem Star, azon minden eredeti, 1-ső tulajos, még szürke forgalmija is meg van. Csak annyit tudok segíteni neked, hogy leírom az én motrom alváz és motorszámát. A motor egyébként 1974-es évjárat.

Motorszáma: 1839627
                  Alvázszáma: 3497454

Nem tudom, hogy ez segít-e.

Komment

Köszönöm zanti!

Sajnos ez így nem segít . Nem tudom hogyan kell meghatározni a motorszámból a gyártási évet . Elképzelhető, hogy nem is lehet .Bár ezt kétlem .

Simson szakik !!!???

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                    Working...
                    X