Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Tetőablak

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Tetőablak

Segitséget kérek , főleg a régi lakatos szakiktól , ---milyen , régi tipusu autóban van gyári tetőablak ami jó kicsi ?? Fiat 850 be szeretném betenni . Nem üvegtető , hanem pl Wartburg , vagy valami hasonló .
    Várom a segítséget .

előre is köszönöm

Szervusz Joker!

Amennyiben tetőablak,akkor VELUX,-mondja a reklám,de azért körülnézek.Azt azonban,nagyon jól meg kell gondolni,hogy lyukat vágj a "sárgaságon",mert az utólagosan beépített tetőablakok,kellő merevítés nélkül,úgy viselkednek,mint egy membrán.Nagyon kevés tetőablakkal találkoztam,amelyek az idő múlásával nem engedik be a vizet,-pótalkatrész hozzájuk meg szinte lehetetlen,-akkor meg marad a sziloplasztos tapasztás és előnye csak annyi,hogy látja a varjú,vagy a fecske,hogy ki vezeti az autót,-esetleg az atya úristen,-már aki hisz benne.

Üdvözlettel:Che
    sepy, -t5- és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

apacsavo kedvelte ezt.

Komment

Igen , minden igaz amit írtok --de --ezt az autót kb ezekben a percekben teszi trélerre Olaszországban a cimbi .

Tegnap vettük , egy nagyon jó , kb 40 000 km es eredeti gyonyörű patinás verda --csak áll már sok sok éve mert valami rádőlt a tetőre és rondán össze vissza horpadozot . A terv az , hogy ha lenne egy gyári tetőablak ( megint csak a wartburg jut eszembe ) akkor egyszerübb lenne a javítás . Aztán kapna a tető egy klassz bőrözést . Az OT .én meg vakarnák a fejüket .
        A kivitel pedig gyári + , a lakatos cimbi úgy dolgozik
        heeegany kedvelte ezt.

Komment

japkerben nézd meg hátha, azok bontanak mindent lehet lesz valami a shufni tuninghoz

Komment

Jóker! Én erről lebeszélnélek ,persze ha tudlak!.Annó én elég sok tetőablakot építettem be de és ez a lényeg sértetlen tetőbe!!.Ha kinyúlt és sérült először tökéletesre kell kijavítani és utána lehet beépíteni legalább is szerintem. Ha valami rádőlt sérült és meg nyúlt nem alkalmas a beépítésre. A gyári tetőablak beépítésénél is ez a kezdet csak az még kacifántosabb mert a sineket is be kell építeni / hegeszteni/!Teljes belsőrész kipakol és kezdhető!!.
            CZsolti és kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X