Közlemény

Collapse
No announcement yet.

TL Pannónia bordó szín RAL kódja

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

TL Pannónia bordó szín RAL kódja

Sziasztok!

Valaki meg tudná-e nekem mondani a bordó TL Pannónia gyári bordójának a RAL kódját, illetve érdekelne még a TLT almazöldjének a RAL kódja is.
    Előre is köszönöm a segítségeteket.

üdv, Odin

Na, ez engem is érdekel. A Jawámhoz a borvöröst választottam, egy baja van, nagyon rosszul fed.

Komment

Csatlakozok az elöttem szólókhoz, nálam is nagy dilema a szin kiválasztása.Ha valaki tudna segiteni megköszönném! OdinHem jó a felvetésed, kiváncsian várom a válaszokat!

Komment

joshbono eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Csatlakozok az elöttem szólókhoz, nálam is nagy dilema a szin kiválasztása.Ha valaki tudna segiteni megköszönném! OdinHem jó a felvetésed, kiváncsian várom a válaszokat!
        Josh tettem fel képet az akkumlátor leszorítóról a másik témába hogy hogy néz ki. Az alapján meg lehet csinálni.
        soveny kedvelte ezt.

Komment

Üdv!
          A Veterán autó, motor lap TLT felújítási cikksorozatában ezt a színkódot atták meg: CG 6550.
          Azt viszont nem írták, hogy RAL kód-e. Ha valakinek ez segít, akkor használja fel.

Sziasztok!
          soveny kedvelte ezt.

Komment

Utoljára szerkesztve a következő által: ApaE; 2011 ápr. 23, 23:18.
            nyuszifül kedvelte ezt.

Komment

Attached Files
              Utoljára szerkesztve a következő által: ApaE; 2011 ápr. 24, 11:03.
              OdinHEM, soveny és motorkami kedvelte ezt.

Komment

Köszi! Úgy néz ki pár napon belül meg lesz az almazöld keverési értéke is. Amint meg van jelzem itt.

Komment

Üdvözletem!
                  Kissé abbamaradt a téma. Ha valakinek megvan a megoldása a TL bordó szinének pontos behatárolására, megoszthatná velünk.
                  Köszönettel:Zsolt

Komment

Ákos vagyok! TLT Bordó színkódja érdekelne engem is!Valaki tud,segítsen.Köszi

Komment

Sziasztok! Nem, a megoldást nem tudom, de egy minimális színmintája sincs valamelyikőtöknek? Úgyis célszerűbb volna ahhoz kevertetni a színt.

Komment

Sziasztok!
                        Nem illeszkedik teljesen a topik témájához, de találtam egy érdekes TL-t. Eddig azt hittem, hogy csak bordó színben voltak.
                        Annyira megtetszett hogy elgondolkoztatott, hogy ilyen lesz, de csakis akkor, ha valóban volt ilyen....
                        Pannónia TL /Agatity Lajos restaurátor munkája/

Komment

Sziasztok!
                          Az utolsó bejegyzés óta eltelt egy kis idő.. Színkódra lett megoldás? vagy még mindig kérdéses?
                          Ha van aki festetett TL bordót megoszthatná tapasztalatát, esetleg képekkel együtt

Komment

Sziasztok,

64-es T1-es export kék RAL kódját tudja valaki?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                            Working...
                            X