A másik lezárt témában én voltam a gonosz.(az szoktam lenni)Szerintem a lehető legostobább választás a 60w-os mz dinamó amikor vasárban árulnak 75w-os JAWA dinamót ami, tökéletesen passzol.Most pedig idézet következik:"Bekapcsolt gyújtás mellet a központi átkapcsolón a fényszóróban rövid ideig (1-2mp-ig)zárjuk a B és a Ja kapcsokat." Ez kérem átpólusozásra és felgerjesztésre is tökéletesen alkalmas.Magyarul,Mz-sítve:Fesszab tető levesz,gyújtás ráad,áramkapcsoló benyom,sikítva elenged,mert felforrósodik,mindent visszarak,öröm.Én továbbra is kitartanék a Jawa erősebb dinamó mellett.10,5A kérem,az már hegesztésre is jó.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
TsMz/ Jawa gyújtás
Collapse
X
-
Hát igen , csak tippelni lehet... Magam azért szólok keveset az ilyen témákhoz mert ez valóban csak tippelés. Pályakezdő koromban a kollégáimnak szoktam mondani, hogy egy hiba elhárítása tippekkel lehet gyors - ha az illető kellő számú esttel szembesült és a hiba valamelyik "sablonra " illik - . Én inkább a módszeres hibakeresés híve vagyok. Ahhoz pedig az kell hogy ott álljon a gép előtted , kezedben legyenek a szerszámok és a mérőeszközök. Ha így dolgozol , jó eséllyel megtalálsz mindenféle trükkös hibát is
- 2 likes
Komment
Komment