Közlemény

Collapse
No announcement yet.

TsMz/ Jawa gyújtás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

A másik lezárt témában én voltam a gonosz.(az szoktam lenni)Szerintem a lehető legostobább választás a 60w-os mz dinamó amikor vasárban árulnak 75w-os JAWA dinamót ami, tökéletesen passzol.Most pedig idézet következik:"Bekapcsolt gyújtás mellet a központi átkapcsolón a fényszóróban rövid ideig (1-2mp-ig)zárjuk a B és a Ja kapcsokat." Ez kérem átpólusozásra és felgerjesztésre is tökéletesen alkalmas.Magyarul,Mz-sítve:Fesszab tető levesz,gyújtás ráad,áramkapcsoló benyom,sikítva elenged,mert felforrósodik,mindent visszarak,öröm.Én továbbra is kitartanék a Jawa erősebb dinamó mellett.10,5A kérem,az már hegesztésre is jó.
    zahi, dongos78 és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ehhez kevés vagyok még sajna.. Megvárom a villanyosszerelőt mitmond a műszereivel, most egy másikhoz viszem aki ismerős csak még nincs magyarhonban.

Tapatalk-kal küldve az én thl T6S-el

Komment

A másik lezárt témában én voltam a gonosz.
        Nem a hsz. miatt zártam azt be, hanem ennek jobban passzolt a címe a témához. Amúgy jó amit írsz. Autódinamót szoktuk motorként is járatni, ami lényegében ugyanez. Motordinamónál ez persze nem megy, mert nem bírja a forgattyút meghajtani.

Komment

Megoldva...

Na májszterek, lehet tippelni, hogy miért nincs töltés, amikor jó a dinamó forgó része, jó az álló része, jók a kábelek a dinamó, és a szabályzó közt, jó a szabályzó...
          nandg83 kedvelte ezt.

Komment

Hát igen , csak tippelni lehet... Magam azért szólok keveset az ilyen témákhoz mert ez valóban csak tippelés. Pályakezdő koromban a kollégáimnak szoktam mondani, hogy egy hiba elhárítása tippekkel lehet gyors - ha az illető kellő számú esttel szembesült és a hiba valamelyik "sablonra " illik - . Én inkább a módszeres hibakeresés híve vagyok. Ahhoz pedig az kell hogy ott álljon a gép előtted , kezedben legyenek a szerszámok és a mérőeszközök. Ha így dolgozol , jó eséllyel megtalálsz mindenféle trükkös hibát is
            zahi és St.Z.350 kedvelte ezt.

Komment

Na májszterek, lehet tippelni, hogy miért nincs töltés, amikor jó a dinamó forgó része, jó az álló része, jók a kábelek a dinamó, és a szabályzó közt, jó a szabályzó...
              Szénkefe , vagy tartó esetleg a visszajelző izzó ????

Komment

visszajelző izzó
                Langyos...

de az izzó tökéletes volt. Bekapcsolt gyújtásnál világított, kikapcsoltnál nem.
                nandg83 kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X