Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Féklámpás hidraulikus elsőfék 22es kormányra

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Féklámpás hidraulikus elsőfék 22es kormányra

Sziasztok!

Ez a hozzászólásom most kivételesen nem a veterán vasaim ügyes-bajos dolgaival kapcsolatos, hanem a használati motorommal(ami alig pár éves naked gyorsasági), úgy gondoltam, hogy talán jó helyen kopogtatok, ha szakértelmet és jártasságot keresek, beszerzési helyek ismerőitől tanácsot szeretnék kérni. Arról lenne szó, hogy kéne nekem egy komplett 22es szabvány kormánycsőre való jobboldali hidraulikus elsőfék (kormányon levő kutyafül főfékhengerestül, fékkarostul zusammen ahogy kell), féklámpás(két kábelke megy bele). Mi lehet a legolcsóbb alternatíva, kétségkívül használt kell nekem. A jelenlegi egy esés folyamán megrongálódott és a féklámpa-kapcsoló funkciója megszűnt létezni, valamint egy csúnya, egyáltalán nem biztató repedés fut végig a kupakján/tetején, így nem szeretnék közlekedni a mocival, dögrovásos fékkel.... Kéthengeres ajp féknyereg van elől, 280 mm-es ng tárcsával...

Előre is köszönöm
    Utoljára szerkesztve a következő által: stalker; 2011 okt. 08, 22:22.
    Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

Szerintem mellesleg az mz megfelelő lenne, ha valakinek akad olyan és jutányosan elcserélné esetleg vagy rendes áron adná arra lehet vevő lennék!!!
    Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

Komment

Szia!

Milyen márkájú a moci, Derbi v. más ?

Azért a kísérletezéssel óvatosan, a fék nem játék!!!!

Szerintem nézz körül bontókban, ott több darabot is meg tudsz nézni, és ha eléggé egyben van esetleg veszel hozzá egy felújítószettet, (az ált. nem olyan eget verő összeg) legalábbis a gyári újhoz képest.
      Ahogy nézem lehet kapni úgymond univerzálisakat is újonnan 10 e körül, de olcsón csak talán kínai-taiwani van, az meg elég kérdéses minőségű. (pl.: odormotor).
      stalker kedvelte ezt.

Komment

Szia!

Köszi a választ. Ez egy Rieju NKD RS2. A baj az, hogy nagyon csúnya stádiumban van, ám lehet, ha a törött fedelét le tudnám cserélni akkor menthető lenne, az olyan szabvány jellegű, a féklámpa részável viszont nem tudok mihez kezdeni szerintem ám ránézek majd....

Üdv

Komment

Ha csak a fedele tört el és a féklámpakapcsoló, akkor szerintem még próbálj meg robogóboltokban érdeklődni, már ha a főfékhenger is ajp, ahogy látom elég sok európai gyártó használja a fékeiket főleg robikon, és gondolom a féklámpakapcsoló, fedél szabvány mindegyiken.
          én ilyet találtam:
          (mindjárt adok linket, csak akkor lesz 5 hozzászólásom )
          Ha meg a fékkar is kuka az meg rengeteg féle van utángyártottban is.

Itt a link:
          FŐFÉKHENGER FEDÉL DERBI ATLANTIS - Fékalkatész egyéb - Robogówebshop.hu
          stalker kedvelte ezt.

Komment

Szia!

Nagyon köszi, hú de jó, hogy nem kell kicserélni sokért a szerkentyűt... féklámpa nélkül van élet, úgyis hátsóval mindig gyszerre küldöm az meg tökéletes, így világít ahogy kell...
            supermax kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok!

Féklámpa teljesen kész nem csak a kapcsoló miatt... ám nem érdekel anélkül még megyek de a fedőt újra kéne cserélni mindenképpen.... esetleg valaki nem tudná alkatrészért cserébe legyártani, fogalmam sincs hogyan mivel kell, de nem bonyolult ez a fedő(így laikus szemmel) méretezés alapján?

Üdv

Komment

Szívesen, de látom közben már levették a termékek közül, elfogyott?
                Amúgy szerintem van mindenféle utángyártott ezekből is, legalábbis nissinekhez lehet színeseket gravírozható fedelet venni.
                ajp bremse - Google keresés

Komment

Elfogyott ja most írtak nekem sajna 3000ért tudnak ismét, de ezt hanyagolnám

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                  Working...
                  X