Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Skoda 1000 MB 1968 Szerelés
Collapse
X
-
Követtem pár jótanácsot ezért tartok most ott ahol de a veterán közösséget se hagynám ki a finomságokból
Az első 5 képen az az olajszűrő van amit a kocsiból szedtem ki. Az utolsó képeken pedig az "új". Szerintem kísértetiesen hasonlítanak egymásra. Így kell kinéznie egy elhasznált olajszűrőnek ? Nem retek feketének kéne lennie ? Mint az olajnak amit leengedtem a képen ?
A himbáknak jó, hogy ilyen rozsdásak ? Gondolom nem, de azért akármivel csak nem lehet oldani ugye ?
Egyenlőre ennyi, lehet nyugadtan szörnyülködni
Komment
-
Nem kéne úgy kinézni - ez nem diesel . Ott a rozsda az olj alatt --hoppá , de érdekes . De örülök ,hogy ezt te dobtad fel, csodálkozva . Nekem ,volt aki nem is hitte el .. vitatkozni voltam kénytelen
.
Az a cumi , hogy akár a sebváltóban is csupa rozsda lehet minden a "viz" szint felett . Láttam már olyant , hogy a csapágy olajól kiálló része vakrozsdás volt ...
Ne keseregj , nincs nagy gáz -- és a kocsim is kész , ma vagy holnap megyek .
Komment
-
Nos igaz ez nem szerelési kérdés, de mivel nem találtam olyan helyet ahol jobban mutatna mint itt,ezért itt kérdezném meg:
A skoda műbőr kárpitját hogyan tudom tökéletesen megtisztítani ? A kárpittisztítót leszámítva ...
Olvastam elég sok szerről de mivel egyik sem veterán autó kárpitját tárgyalta inkább hozzátok fordulok. Meg egyébként is szimpatikusabb brigád van itt mint máshol.
A problémám, hogy az ülések kárpitjának az erezetébe bele van szinte ágyazódva a két évtized. Nem szeretnék nekiesni se lb hígítóval se nitróval ahogy máshol olvastam. Vagy ez volna a megoldás ?köszönöm
Komment
-
Egy kis olvasnivaló. Azt hiszem itt van a legjobb helye:
AM | Ötven éves a Ã…Â koda 1000 MB | Hírek | automotor.hu AUTÓMOTOR
- 2 likes
Komment
-
Na igen ezt nemrég tudtam meg én is köszönet joker kollégánakKözben megkésve bár de törve nem csináltam képeket az üléskárpitokról kétszeres tisztítás után. De még mindig úgy tűnik, hogy van mit lehozzon róla a víz ... Vélemény ?
A feketét cserére ajánlom olyan színre amilyen nekem vanAz anyós alsó része
St.Z.350 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Sziasztok !
Szintén a Skoda 1000mb 50 éves évforduloját szerettem volna megemliteni, de látom megelöztetek !
Még egy kis érdekesség : Annak idején a csehszlovák állam meghatározta hogy a skoda gyár épitsen 1 autót ami
1000 ccm , a fogyasztása 7 l körül legyen és csak a csehszlovákiában legyártott alkatrészekböl lehet összeszerelve.
Komment
Komment