Sziasztok! Az a jelenség, hogy a lendkerekem nagyon felmelegszik már egy pár km után is. Normális ez? Szinte megfoghatatlanul meleg, ez nem tesz jót a kondinak meg a gyujtás többi elemeinek sem. Mitől melegszik? Átveszi a blokk melegét? Vagy az áram gerjesztés miatt?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
lendkerék melegedés
Collapse
X
-
Valószinüleg beleér az állórészbe huzd le a lendkereket és nézd meg melyik tekercset éri és feszits az alaplapon enyhén meglazitott csavarokkal ha meglelted a jó állást a támasztóidomon finom zömitéssel csökkentheted a hézagot és utána gyujtásállitáskor sem fogja érni.természetesen ezek után ujból be kell az előgyujtást állitani."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
-
Surlódáson kivül nem tudok mást elképzelni kivül,belül,oldalt,valahol.
Áramgerjesztéstől nem melegedhet annyira,a motorblokknál nem lehet melegebb gondolom az nem süt.sepy kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Szerintem teljesen normális, az én Pannóniám is ezt csinálja hiába van rajta 12V gyújtás. Én azt feltételezem, hogy mivel a motornak nincsen vízhűtése nem tudja máshova leadni a hőt...mivel zárt térben is van nekem még az oldaldekli is forró...Szerintem még a kipufogó is rásegít a melegedésben.
- 2 likes
Komment
Komment