Közlemény

Collapse
No announcement yet.

lendkerék melegedés

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

lendkerék melegedés

Sziasztok! Az a jelenség, hogy a lendkerekem nagyon felmelegszik már egy pár km után is. Normális ez? Szinte megfoghatatlanul meleg, ez nem tesz jót a kondinak meg a gyujtás többi elemeinek sem. Mitől melegszik? Átveszi a blokk melegét? Vagy az áram gerjesztés miatt?

Valószinüleg beleér az állórészbe huzd le a lendkereket és nézd meg melyik tekercset éri és feszits az alaplapon enyhén meglazitott csavarokkal ha meglelted a jó állást a támasztóidomon finom zömitéssel csökkentheted a hézagot és utána gyujtásállitáskor sem fogja érni.természetesen ezek után ujból be kell az előgyujtást állitani.
    sepy és mucsom kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Köszi, ezt már ellenöriztem, nem ér bele semmibe! Az lehet hogy a blokktól így felmelegedhet hogy átveszi a hőt?

Komment

Surlódáson kivül nem tudok mást elképzelni kivül,belül,oldalt,valahol.
        Áramgerjesztéstől nem melegedhet annyira,a motorblokknál nem lehet melegebb gondolom az nem süt.
        sepy kedvelte ezt.
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

KÖSZI, rejtélyes... de kikutatom!

Komment

Szerintem teljesen normális, az én Pannóniám is ezt csinálja hiába van rajta 12V gyújtás. Én azt feltételezem, hogy mivel a motornak nincsen vízhűtése nem tudja máshova leadni a hőt...mivel zárt térben is van nekem még az oldaldekli is forró...Szerintem még a kipufogó is rásegít a melegedésben.
            Natloz és mucsom kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X