Sziasztok!!Olyan kérdésem lenne felétek hogy hétvégén összeraktam a danuvia világítását.Egyetlen problémám vele hogy nagyon gyenge.....Akksi nélkül próbáltuk.Ez lehet a gond?Lehet most furcsán néztek:Sde sajnos nem ismerem nagyon még a motort.Válaszokat előre is köszönöm!!És bocsánat az esetleg felesleges kérdésért!!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Világítás problémák
Collapse
X
-
Nem vagyok otthon a villamosságban de ebben az irányban keresgélj:
http://veteran.forum.hu/felujitasi-f...gnesezese-831/
meg itt esetleg:
http://veteran.forum.hu/pannoniak-sz...vilagitas-928/You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close
-
Sziasztok.bekötöztük a danuviát de van egy kis gond....ha a gyújtás kapcsolót jobbra elfordítom helyzetjelzőm van.az tökéletes.viszont ha balra fordítom nem történik semmi.Áttnéztem már az egészet és nem találom a hiba okát.Viszont ha a világítás meg a töltő tekercs szálát felcserélem akkor van tompított meg fényszoró csak nagyon gyenge.nem értem....Akinek lenne ötlete mit nézzek meg vagy stb.kérem írja leElőre is köszönöm!!!
Komment
-
markopolo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok.bekötöztük a danuviát de van egy kis gond....ha a gyújtás kapcsolót jobbra elfordítom helyzetjelzőm van.az tökéletes.viszont ha balra fordítom nem történik semmi.Áttnéztem már az egészet és nem találom a hiba okát.Viszont ha a világítás meg a töltő tekercs szálát felcserélem akkor van tompított meg fényszoró csak nagyon gyenge.nem értem....Akinek lenne ötlete mit nézzek meg vagy stb.kérem írja leElőre is köszönöm!!!
segíts lsz hogy sikerült megoldanod!
köszi
Komment
-
Idézem:markopolo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMegoldódott a világításom!! valaki elöttem (szakember) összekötötte a töltés meg a két világító tekercset és egy kivezetésen volt kihozva.Az utolsó kivezetésen meg a töltő tekercs teste volt
Komment
-
Szervusztok!
Gondoltam leírom ide a kérdésemet, mert témába vág.
Fel szeretnék használni egy Danuvia lámpát, amihez rendbe kellene raknom - viszont a belső oldalon a műanyagokat tartó fülek jó része letört.
Próbáljam gyári technológiával (apró lemezdarab + forrasztás) pótolni, vagy érdemesebb más utat választani, mint valamilyen ragasztó?
Természetesen a helyzetjelző "búrája" a helyén van, ki sem akar jönni - csak a rendszámtábla-világítás és a féklámpa a problémás.
Illetve honnan lenne érdemes új (vagy ahhoz hasonló állapotú), lehetőleg piros féklámpa-búrát, rendszámtábla-világításhoz tartozó íves műanyagot és gumitalpat beszerezni?There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
Szervusz Gábor!
Piros féklámpa búra és rendszám világítás van utángyártottban. A féklámpa búra árát tudom is fejből, mert nekem is kellene vennem, 1500 Ft. A múltkor összetörött a kezemben amikor próbáltam polírpasztával simára simogatni, mivel a gyárihoz képest érdes volt a felülete. Lehet inkább a helyén kellett volna, vigyázva a tartófülekre.
A nem tudom meddig bírná a féklámpa búra, de a helyzetjelzők jól bírják beragasztva. Valami okuk biztos volt a Danuviásoknak hogy nem ragasztották.kollarg kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
A nem tudom meddig bírná a féklámpa búra, de a helyzetjelzők jól bírják beragasztva. Valami okuk biztos volt a Danuviásoknak hogy nem ragasztották.
Biztosan - csak ha egyszer letörtek, akkor valószínűleg le fognak megint, ezért gondolkozom más megoldáson.
Sőt, a helyzetjelzőt is ki kell vennem, mert festeni fogom a lámpabúrát + políroznom kell a helyzetjelző műanyagját.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
Szívesen!
Azok a fülek a hajtogatástól szoktak letörni, alapesetben sokáig bírják.
A féklámpa búra ragasztásával az a baj, hogy kicsi a felfekvési felület. Szerintem nem tartaná elég erősen a helyén a ragasztó. Egy próbát azért megérhet, a kísérletezés viszi előre ezt a világot. A veterán aprón ha beírod a keresőbe hogy Csepel Pannónia új alkatrészek, akkor megtalálod az utángyártott búrákat(ha nem találtad volna még meg).
Ha a féklámpa búrát is polírozni akarod, majd csak óvatosan, mert nem csak az öntés de az anyagminőség sem első osztályú, vagy csak én voltam hozzá béna. Pedig óvatos voltam...
Mindegy, a következőt úgy ahogy van berakom a helyére, mert hamarosan itt a műszaki vizsga.Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2014 jún. 08, 22:50.
Komment
-
Azok a fülek a hajtogatástól szoktak letörni, alapesetben sokáig bírják.
kicsi a felfekvési felület. Szerintem nem tartaná elég erősen a helyén a ragasztó. Egy próbát azért megérhet, a kísérletezés viszi előre ezt a világot.
A veterán aprón ha beírod a keresőbe hogy Csepel Pannónia új alkatrészek, akkor megtalálod az utángyártott búrákat (ha nem találtad volna még meg).
Mindegy, a következőt úgy ahogy van berakom a helyére, mert hamarosan itt a műszaki vizsga
Mondjuk a helyzetjelzőt még nem szedtem ki: finoman nem engedett, erőszakoskodni még nem mertem.
Aztán ki tudja - lehet még összefutunk az úton, mert Győrságot akár "környékbeli" településnek is lehet nevezni, én pl. jártam már ott többször kocsival egy középiskolai cimborámnál.heeegany kedvelte ezt.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 1 like
Komment
Komment