Üdv! Tudna valaki abban segíteni, hogy hogyan tudok megkülönböztetni egy Danuvia és egy Pannonia gyújtáskapcsolót egymástól? Azt tudom, hogy volt több gyártója is a kapcsolóknak (AVF, FE és talán még FTM is), de van valami nagyobb eltérés a két motorra valók között? Ha tudtok képeket feltenni, az még jobb lenne. Köszönöm előre is!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Danuvia vezetékezés
Collapse
X
-
Mulder8769 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa tudtok képeket feltenni, az még jobb lenne
Remélem segít:
Pannonia:
Danuvia:
Ha kell kapcsolási rajz azt találsz a fórumon!
Üdv!Mulder8769 kedvelte ezt."Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 1 like
-
Köszönöm a segítségeket! Én is nagyon egyformának látom őket, ezért is a bizonytalanságom. Van olyan, amit Danuviából szereltem ki és van olyan is, ami Pannoniában volt gyárilag. Van még kettő, de azokat még nem néztem meg, viszont amiket előszedtem azokon nincs 61-es kimenet. Pannoniánál onnan megy a testvezeték többek között, Danuviánál azt hiszem semmi.
Komment
-
Pannóniában gyárilag sem csak egyetlen fajta volt.
Most fejből meg nem mondom, melyik kivezetés hol hiányzott a későbbieken, de annak semmi jelentősége.
A bekötést úgy érdemes megcsinálni, hogy az ember feltérképezi a gyújtáskapcsolót meg a motor bekötési pontjait, összeáll a fejében és teljesen mindegy is már a számozás vagy elhelyezkedés a kapcsolón.Mulder8769 és Titus kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
Komment