Hali! Nem tudom mi van ebbe a wd40 be, de a racsnis fogaskereket befújtam vele és azóta müködik rendesen, moci pöc röf, de hátrafelé nem lehet tolni. Lehet a szabadonfutó halt meg a blokkban?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes szerkezet a váltón - Babetta 210
Collapse
X
-
oborzil eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede a racsnis fogaskereket befújtam vele és azóta müködik rendesen,"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Üdv!
Igen, megoldhatja a gondot, azonban ott van még a "váltó", ami, tudjuk, automata...ha az is normálisan működik.
Kis segítség a motorhoz... http://jawamoped.hu/szereles/b210szer.htm Ne ijedj meg, a "vissza a kezdő lapra" mindent megold.
Komment
-
oborzil eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHali! Nem tudom mi van ebbe a wd40 be, de a racsnis fogaskereket befújtam vele és azóta müködik rendesen, moci pöc röf, de hátrafelé nem lehet tolni. Lehet a szabadonfutó halt meg a blokkban?
Hátrafelé az enyém se szeret "menni". Szerintem pont a jól működő szabadonfutó okozza...
Komment
Komment