Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa super m20 vezetékelés

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Jawa super m20 vezetékelés

Sziasztok!

A következő lenne a problémám: hozzám került egy Jawa super m20 motorkerékpár. Össze van rakva, de nem minden elektromos vezeték van bekötve. Megtaláltam mindennek a helyét, kivéve egy fekete vezetékét. A hátsólámpából jön előre, elég hosszú, hogy a lámpatestben érjen véget, de hogy hova kellene bekötni, azt nem tudom. Tud esetleg segíteni valaki?

Köszönöm!
    Gábor

Üdv! Én mondjuk lelkes amatőr vagyok elektromosságból, de nem lehet túlbonyolítani: van helyzetjelző, kell annak egy vezeték, kell egy másik a féknek. Ezen kívül max. a biztonság kedvéért egy testet szoktak oda húzni.

Mondjuk szín alapján + az alapján amit a saját gépeimnél figyeltem meg nem mernék semmit mondani, mert egy vezetékköteg bármelyik tagja bármilyen színűre lecserélődhet 20-30 évnyi használat közben. Meg kerülhetnek be plusz vezetékek ha valamelyik megszakad és nem hajlandó vezetni. (Ez utóbbit a repülőiparban is használják, hiszen kisebb javításoknál nincs idő kifűzni a vezetéket mindenhonnan - madzaggal összehúzható szájú nylonzacskó a csatlakozóra meg műa. bilincses rögzítés hogy ne "sétáljon" össze-vissza és már meg is vagyunk.)

A hátsó lámpában hozzá van valamihez kötve?
    There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

A kis Jawa-k hátsó lámpája nincs közvetlenül testre kötve , hanem mindkét vége előre van vezetékezve az elsőlámpa bilux égőjének izzószálaira.

itt egy rajz ez passzol a gépedhez:

Click image for larger version

Name:	mustangkapcs.JPG
Views:	1
Size:	29.2 KB
ID:	133024

Üdv
      Ba
      kollarg, bgabor73 és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm! Szerintem így már menni fog...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X