Szabbensz eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Jawa 12V elektronikus gyújtás
Collapse
X
-
Igen, mail ben írtam neki, s mivel nem az ő munkáját használom, azt mondta más sarával nem hajlandó foglalkozni, pedig reméltem hogy segít, mert senkit nem találok aki ért ehhez, az alkotó meg hülyének nézett már hogy két naponta hivtam hogy megint szar, miért mehet tönkre... erre a válasza: szar a motorom...s nem tud segíteni.
Haha.
Komment
-
Szabbensz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéses mivel nem az ő munkáját használom, azt mondta más sarával nem hajlandó foglalkozni, pedig reméltem hogy segít, mert senkit nem találok aki ért ehhez, az alkotó meg hülyének nézett már hogy két naponta hivtam hogy megint szarChe kedvelte ezt.Everything is better when you decide you don't care.
- 1 like
Komment
-
Szabbensz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgen, mail ben írtam neki, s mivel nem az ő munkáját használom, azt mondta más sarával nem hajlandó foglalkozni, pedig reméltem hogy segít, mert senkit nem találok aki ért ehhez, az alkotó meg hülyének nézett már hogy két naponta hivtam hogy megint szar, miért mehet tönkre... erre a válasza: szar a motorom...s nem tud segíteni.
Haha.
Szia
Ne ad fel, hátha tudok segíteni.
Az első kérdésem: mi veszi a jelet a főtengelyről?
Mert általában az a leggyengébb láncszem, meleg rezgés egyebek.
Ha képet tudnál mutatni megköszönöm.
- 4 likes
Komment
-
Szabbensz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgen, mail ben írtam neki, s mivel nem az ő munkáját használom, azt mondta más sarával nem hajlandó foglalkozni, pedig reméltem hogy segít, ..
Azzal valóban nem akarok foglalkozni, hogy valamilyen "bűvész mutatvánnyal" kijavítsam a más által elkövetett hibát.
- 3 likes
Komment
-
Szabbensz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa tényleg tudsz segíteni, vagy elárulod mi a hiba az elektronikában küldök róla fotót! Gyula bá szerin tele van hibával...
A főtengelyről egy mágnes veszi a jelet. Egymással szemben van két nyák, azok adják a jelet! jawa-12v-2-egyseggel.jpgUtoljára szerkesztve a következő által: nyemi; 2013 aug. 28, 21:42.
Komment
-
nyemi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése... hamar rájöttem, hogy a forgórész pont olyan irányú mágneses erővonalakat gerjeszt, amit a Hall érzékelők ebben az összeállításban érzékelnek. ...
- 2 likes
Komment
-
Gyula-bá eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEbben az esetben nem itt keresendő a baj forrása, a végfok tranzisztora BU806 (Darlington, 200 VCEO) ami alkalmatlan a feladatra és természetesen rendszeresen megadja magát.
Gondolom ez a kapcsolás rejtőzik a dobozokban.
Komment
-
Szia!
Nem akarok reklámot csinálni senkinek,Gyula.bá nak sem (az Ő stílusa is néha nehezen kezelhető).
Viszont a munkájára nem lehet panasz. Mindkét motoromban (ts 125/150, Jawa 638) az általa gyártott gyújtás van és panaszmentesen használom őket.
Sajnos korábban én is Müller Szabi "gyártmányait" használtam illetve csak használtam volna ha rendesen működnek.
Ha jól emlékszem nyemi nevű fórumtag és a Szabi elég sokat vitáztak az mz fórumon.
Tehát ha jót akarsz magadnak Gyula-bá tól veszel gyújtást. Ár érték arányban szerintem a legjobb és már némi múltja is vanCZsolti kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
nyemi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBiztos megint másolt a gyártó, csak senki nem világosította fel, hogy BU921 helyett nem jó a BU806-os ....
Gondolom ez a kapcsolás rejtőzik a dobozokban.
dkari eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzia!
... az Ő stílusa is néha nehezen kezelhető ...Utoljára szerkesztve a következő által: Gyula-bá; 2013 aug. 29, 21:41.
- 5 likes
Komment
-
S.o.s
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek! Jawa 350/638 motorom Vape gyújtás beszerelését követően kitünően működött úgy 30 km megtételéig.Ezután a következő esemény történt.1-2-3 sebesség tökéletes,a 4-dik kapcsolása után rángatás történik. Mi okozza ezt? Kérlek benneteket,ha valaki tud segítsen! Előre is köszönöm!
Komment
Komment