a probléma a következő: múlthéten taluga elvtárssal belőttük az alapjáratot, kb félórát járt eközben a hengerfejre szerelt hőfokmérő szépen pirosbakúszott, leállítottuk hagytuk kihűlni, azóta nehezen indul és mintha egy kis csörgés hallatszana a henger felől, meg a hangja is más lett, a motor nem bejáratós csak a gyújtás lett cserélve, valami tippet/ hibakeresési metódust nem lát valaki a kristálygömbjében?
- - - Updated - - -
levettem a hengerfejet a henger csillog mint salamon legbecsesebb szerve, finoman átmozgatva csörgést nem hallottam hiba a henger felületén nem látszik, az egyetlen ami nem stimmelt az egy kis kifújás volt a fejtömítésnél, de azt meg kicseréltem 800 fokig hőálló szilikonra, szerintem akkora hőterhelés nincs h bántsa.
- - - Updated - - -
levettem a hengerfejet a henger csillog mint salamon legbecsesebb szerve, finoman átmozgatva csörgést nem hallottam hiba a henger felületén nem látszik, az egyetlen ami nem stimmelt az egy kis kifújás volt a fejtömítésnél, de azt meg kicseréltem 800 fokig hőálló szilikonra, szerintem akkora hőterhelés nincs h bántsa.
Komment