Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa 634 motorgondok

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Jawa 634 motorgondok

a probléma a következő: múlthéten taluga elvtárssal belőttük az alapjáratot, kb félórát járt eközben a hengerfejre szerelt hőfokmérő szépen pirosbakúszott, leállítottuk hagytuk kihűlni, azóta nehezen indul és mintha egy kis csörgés hallatszana a henger felől, meg a hangja is más lett, a motor nem bejáratós csak a gyújtás lett cserélve, valami tippet/ hibakeresési metódust nem lát valaki a kristálygömbjében?

- - - Updated - - -

levettem a hengerfejet a henger csillog mint salamon legbecsesebb szerve, finoman átmozgatva csörgést nem hallottam hiba a henger felületén nem látszik, az egyetlen ami nem stimmelt az egy kis kifújás volt a fejtömítésnél, de azt meg kicseréltem 800 fokig hőálló szilikonra, szerintem akkora hőterhelés nincs h bántsa.

Levegő csavart vissza kellene csavarni mert szegény lett esetleg a keverék??a szilikon tömítés rosszabb választás mint a gyári alu. ez biztos.

Komment

hát perpill ez volt jövőhéten ha megyek fékért veszek alut bele tesztelni jólesszez:-) holnap meglesem a karbit, mondjuk nemtom hogy a direktlégszűrő lehet e hibaforrás mert anno a cetkán is az volt és annak semmi baja nem volt

Komment

Ha a hengerfejet leveszed és a főtengelyt elkezded forgatni úgy, hogy elinduljon lefele a dugó és megállítod, majd ujjal megnyomod a dugó tetejét lefele és érzel vagy esetleg hallasz is egy kis kattanást, akkor valószínűleg a csapszeg vagy a rolni vagy a hajtókar szeme kopott meg. Ha az alsó görgő lenne rossz akkor sokkal rosszabb hangja lenne. Egy csapszeg csere is javíthat a csörgésen. De a gyűrűk is tudnak ciripelni a dugón, ha szépen elkezd kiverődni a gyűrűhorony.

Komment

hát remélem azt megúszom egyenlőre, ha télen lesz cserés az nem érdekel de már mennék vele:-)

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X