Közlemény

Collapse
No announcement yet.

ETZ250 hátsó teló

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Nem éreztem úgy hogy bántana valaki is.:-))))

A lényeget értem amit mondasz, el is fogadom, DE ami mérhető és ez pont olyan azt mérjük és utána verjük költségbe a tisztelt tulajt, ne pedig csak azért mert valaki valamikor kitalálta.
    Csak hogy a féknél maradjunk. Tárcsa!!! Ezt is elő írhatnák(lehet hogy elő is van írva) hogy xx Km-után csere. Na de ha még megfelelő (a megengedett tűrésen belüli, nem repedt, nem üt.....nagyot:-))))) akkor mért cseréljük?? Szabályozás, és had fusson.
    Ellen pl. a vezérmű szíj. Nem mérhető, vagyis gondolom igen csak nem szokványos, így elfogadom, hogy x km-er vagy x idő, és csere. Mondjuk ennek ellent mond a Skodrim. Annak a könyve azt írja hogy 90-nél ellenőrzés (szemrevételezéssel) és utána minden olaj csere alkalmával ugyan csak , és SZÜKSÉG szerinti csere. Na akkor elvileg ezen nincs előírás. Én azért biztos ami biztos 6 évesen lecseréltettem.:-)))) Pedig ránézésre semmi baja nem volt.
    Na és akkor az utolsó pl. Volt egy Megánom 1,6-os benzines. Azon 100 ezer volt az intervallum. Ki is lett cserélve, DE csak a szíj. Vízpumpának, görgőnek véleményem szerint semmi baja nem volt. megforgattam, nem volt hangja, nem eresztette a vizet, nem kotyogott. stb.. Lefutottam vele még egy 100-ast és ment. Persze én cseréltem, így nem lett agyon húzva az új szíjjal. Szervíz , nem mondom hogy direkt de nagyon meghúzná (volt rá példa) csak azért is. Így tuti a pumpa, vagy a görgő halála rövid időn belül. Persze akkor lehet mondani, hogy én megmondtam..-(((((

Komment

Üdv Mindenkinek!

Első sorban békés boldog karácsonyt! Az Etz-hez töltöttem fel egy szerelési kézikönyvet, ez szerintem sokat segíthet.

http://veteran.forum.hu/letoltesek/m...kezikonyv-533/
      György Bognár kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X