Közlemény

Collapse
No announcement yet.

MZ ES 150/1 ülés

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    MZ ES 150/1 ülés

    Sziasztok!
    Adott egy MZ ES 150/1-es motor melyen az üléshuzat ki van szakadva. A szakadás egy varrás mentén van, aminek az elején nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget. A problémám az, hogy az ülés nem a teljes szivacsos ülés hanem a korábbi MEWA rugós verzió. Mint kiderült a varrás egy fémdarabot rejt ahogy a képen is látni, és ezzel van hozzászorítva bizonyos "szegecsekkel" az üléshez. Amennyiben meg is tudom venni a helyes üléshuzatot mint például ezt, a problémám akkor is az, hogy ez nem tartalmazza a fém lapkákat. Milyen lehetőséim vannak? El kéne vinnem a friss üléshuzatot és a fém betéteket egy varrodába, ők felbontják, majd újra varrják?
    Illetve: Az üléshuzatot két fajta szegecs tartja, ezeknek mi a hivatalos neve, illetve milyene sélyeim vannak hogy lehet méretpontosat kapni belőle? Amiket találtam azok maga a fémlapka "struktúrális" lefogatók, nem pedig a díszléc felfogatók.
    Képek

    Előre is köszi!

    #2
    germisi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    El kéne vinnem a friss üléshuzatot és a fém betéteket egy varrodába, ők felbontják, majd újra varrják?
    Egy jó kárpitos úgy javítja ahogyan kéred,meg kell találnod:aki érti a szakmáját....
    sepy és germisi kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

    Komment


      #3
      Köszi, ezt is foggom tenni.

      Komment

      Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X