Közlemény

Collapse
No announcement yet.

etz féknyereg

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

etz féknyereg

Jóreggelt!
    az lenne a nagy kérdésem, hogy a made in taiwan feliratú etz féknyereggel érdemes próbálkozni, vagy kerüljem el nagyívben? és utóbbi esetben merre lehet beszerezni egy komplett nyerget?

Jó napot.

Az eredetitől nincs jobb ,a többi valóban próbálkozás.

Beszerzésre a legjobb helyek ,sorrendben:börzék ,a magyar és német Mz forumok,és a haverok!!!

Ja és tőlem !?
    Ez most valószínű neked nem jó mert ősz előtt nem tudom küldeni.
    Szia
    Utoljára szerkesztve a következő által: berlin; 2014 júl. 03, 17:13.

Komment

akkor megpróbálom rendbetenni azt ami itthonvan hátha sikerül, bár egyszer már feladtam, de hátha az új főmunkahenger csodát tesz
      sepy kedvelte ezt.

Komment

Óvakodj a törpétől és Taiwani Etz alkatrészektől ha az idegrendszered és a pénztárcád kímélni szeretnéd!!
        Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2014 júl. 03, 21:19.

Komment

na akkor holnap szerzek egy légtelenítőcsavart és megnézzük mire jutottam

Komment

úgytűnik az ultrahangos tisztító meg a törődés csodákat művelt! először nem akart megmoccanni a dugattyú de egy hét állás a fékolajjal feltöltve megoldotta (szó szerint) a problémát olajcsere és légtelenítés után egyujjas lett a fék, igaz még csak a kertben tolva próbáltam ki, de ebéd után elvégzem a lejtőtesztet is, kiváncsi vagyok mennyire végeztem jó munkát

Komment

Szia

Már eddig is jól csináltad,mert: gondolkodtál,kérdeztél,gondolkodtál megint és cselekedtél.
              Innen ítélve sikerült!
              Csak így tovább.

Szia

Komment

Mesterem mondta mindig, hogy fiam nem kell hogy sok eszed legyen csak akkor használd ha kell, ha meg valamit nem tudsz kérdezz
                már csak a hátsó dobfék belövése van hátra, utána pedig valami vízszintes placcon be kell lőni pontosan a motor döntését a csónakhoz aztán kész
                taluga kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X