Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannonia kormányzár

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ne haragudj, de nekem nem teljesen világos a kérdésed: tudnál esetleg valamiféle pár vonalas rajzot csinálni?
    Pl. a nyitott állapotban biztosítást sem értem.
    Előző oldalon ApaE tett fel pár képet, hogy hogy is néz ki a T-s és a P-s zár. Az a lényeg, hogy a T-s zár, P-s nyakban nyitott állapotban is belóg egy picit ezért néha beleütközik, a villanyakon abba a hegesztet perembe ami zárt állapotban nem engedi elfordulni a kormányt.

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Le, nincs.
    De inkább kérj meg egy esztergályost aki ezt három perc alatt gyönyörűen megcsinálja, még le is töri kicsit a végét.
    Én is arra gondoltam, suliba majdnem bármikor használhatom az esztergát, onnantól kezdve meg én is meg tudom csinálni, vagy a másik megoldás, hogy apám fogtechnikai eszközeivel is szép munkát lehet végezni.

Köszönöm a segítséget!

Komment

Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      P-s nyakban nyitott állapotban
      Aha - nem esett le hogy nem T-s nyakról van szó, innen jön hogy nem értettem...
      Blackmumus kedvelte ezt.
      There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          5mm a differencia a T-s és P-s kormányzár között. Ha csak 2mm-t veszel le, akkor menetközben semmiképpen NE hagyd benn a villanyakban a zárbetétet!
          Egyértelmű Még meggondolom, hogy mennyit is akarok pontosan leszedni, de szerintem ha 5 mm-t is szedek le akkor sem hagyom majd benne, mert van rajta egy kis korrózió pont a zárnyelvnél és tudom, hogy nem olyan könnyű azt letörni, de biztos ami biztos alapon inkább nem hagyom benne.

Komment

Blackmumus kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok!
              Érdemes egy ilyen görbe példányra lecsapni? T-s, igaz?
              Click image for larger version

Name:	TKormZar.jpg
Views:	2
Size:	57.9 KB
ID:	133199

Tudom, hogy nem autentikus, de végzett már méréseket valaki hasonló univerzálissal?

Name:	UniKormZar.JPG
Views:	1
Size:	22.4 KB
ID:	133198
              Utoljára szerkesztve a következő által: Duke; 2012 okt. 27, 19:09. Oka: képfeltöltés

Komment

Duke kedvelte ezt.

Komment

2e forintba kerül pont
                  You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Pannónia kormányzár

Sziasztok!

Van egy T5-ösöm, nézegettem kormányzárakat hozzá, de a gyárit elég borsos áron adnák.
                    Ezért lenne az a kérdésem hogy van-e valami, még most is gyártott kormányzás, amit akár egy kis átalakítással bele lehetne faragni?

Az, hogy nem típus azonos nemigazán zavar. Nem célom a gyári állapot (persze azért messziről felismerhető hogy T5-ös csak 1-2 apróság és a festés ami egyedi)

Norbi

Komment

Hello
                      Tehetnél fel néhány képet az egyedi festésedről érdekel.!
                      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Egyenlőre még csak "prototípus", testvérem a művész és ez a tank csak gyakorlás volt neki
                        Készül egy másik tank is(ami nem csupa rozsda belülről) azon pedig remélhetőleg még jobb lesz a madárka

Name:	Fénykép0261.jpg
Views:	1
Size:	186.5 KB
ID:	134570

Aztán még később lehet kapnak az oldaldobozok is valami festést. De még nem tudom hogy mi nézne ki jól.
                        TLF65 kedvelte ezt.

Komment

Nagyon meg dicsérheted a testvéredet ,szerintem szép munka ! Nekem tetszik !
                          heeegany kedvelte ezt.

Komment

És ez volt az első AirBrush munkája. Azóta csinált már ezt-azt és még jobb lett

Komment

Phoenix a tüzmadár
                              Egy valamikori együttes zenéje zsong tőle az agyamban.
                              szép csal igy tovább!
                              heeegany kedvelte ezt.
                              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Szép lett. -esetleg a csőre lehetne kicsit horgasabb.
                                heeegany kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X