A csavar megfelelő!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia T5 lengővilla szerelése
Collapse
X
-
Üdv!
Össze lehet rakni fordítva, de akkor nem ez a hiba jelenség!
A két excenteres csavarral a hátsó kerék vázzal való egytengelyőségét állítod be és nem a láncot feszíted!
Ha nem tudod annyira hátrahúzni a hátsó lengőkart, hogy a lánc feszessége megfelelő legyen, vegyél ki a láncból 2 szemet!dott kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe mivel most vettem új arany favorit láncot, a régit lehet inzultálni ilyen mókával.dott kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Hello! Tök új mindkettő! Nem innen fúj a szél ahogy nézem. Épp szétkaptam mindent hátul.
Nem kiabálom el, de meglesz a hiba, már csak azon agyalok, hogy azt az "U" alakú pozícionálót hogy kell visszarakni hogy ne fordítva legyen... a képek alapján amiket láttam neten felülre mutatja a nagyobb kivágást.mátéapu kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseazon agyalok, hogy azt az "U" alakú pozícionálót hogy kell visszaraknidott kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Na közbe leszedtem a hsz*t mert megtaláltam hogy hátrafelé kell állni ennek a kis tüskének (vagy minek). Igen így teszek, először megnézem hogy tudom e rendesen állítani, utána összerakom, utána a lánc, ott is megnézem hogy mozog e normálisan és aztán csak a többi. Ha már szét van szedve átkentem zsírral is mindenütt, megpucoltam, szerencsémre nem lóg semmi sem, így csak a szerelési hibát követhettem vagy követek el ezzel. De tanul az ember, lesz ebből még motor !
- 2 likes
Komment
-
woombaat eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVan valkinek tartaléka?"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa érte jösz adok ajándékba,ha nem:akkor nem !
Komment
Komment