csőtengelyt lehet még valahonnan rendelni, vagy csak „guberálni” ?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia T5 lengővilla szerelése
Collapse
X
-
Köszi!
Alkatrészt majdnem találtam, (PANNÓNIA UNIVERZÁLIS LENGŐVILLA >> 13390 Ft. << OdorMotor.hu drága is, más is) de szerintem jobb tényleg ha csináltatok.
Komment
-
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseElég sok variáció előfordulhat a gépek kora miatt. Az a lengővilla amivel a T1-esem jött pl. zsírzógombos, de korábban valaki műanyagra cserélte a perselyeket - meg is szenvedtem vele mire el sikerült választani a csőtengelyt a villától.
A lényeg hogy ne kotyogjon, a bronzot pedig kenni kell, de arra megfelel az egy központi zsírzószem is, legfeljebb kicsivel több zsírt kell pumpálni mire megjelenik a két szélen.
a kenés elég lehet ha most összerakáskor pl grafitos zsírt kap?
Komment
-
ApaE
-
Noob eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseigy nem az igazi, ha bronz akkor zsirzogomb, ha nincs akkor müanyagpersely, ezt ki lehet mondani?
Komment
-
Noob eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem, szépek a körmök, nem bántották a bronzot
De a zsirzógomb hiányzik a lengővilla tengelyéről... igy nem az igazi, ha bronz akkor zsirzogomb, ha nincs akkor müanyagpersely, ezt ki lehet mondani?
Mutass egy-két képet és kiderülhet, hogy egy későbbi villa-e.
Komment
-
ApaE
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéselehet bronz, zsírzógomb nélkül. - - - Updated - - -
A „lehet”-et úgy értettem, létezett olyan verzió, pl. korai T5-nél.
Komment
-
ApaE
Komment