Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannónia benzintankok

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Köszönöm, Ezt ajánlotta nekem a kolléga is akitől vettem a tankot.
    Én egy csiszolóanyaggyártónak vagyok a képviselője, javasolnam még az apróra tört köszörűkorongot is.
    Bármelyik szaki műhelyében található öreg, kopott korong. Ha kell valakinek, akkor tudok szerzni.
    Nagyon agresszív és éltartó.

üdv.
    OdinHEM és soveny kedvelte ezt.

Komment

Helló!
      T1-re elvileg mindegyik felrakható! Csak a gyártási szórások miatt lehetnek különbségek. Nagyobb különbség csak a T5-bevezetésétől kezdődött, amikortól a szivatógomb közvetlenül a porlasztóra került. Ekkortól ugyanis előrébb tették a benzincsap furatát, hogy hozzá lehessen férni kézzel a szivatógombhoz! Valamint ezeknek a tankoknak a hátsó fele kissé keskenyebb!
      Duke és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

OdinHEM és joshbono kedvelte ezt.

Komment

Kedves Baka!

Nem én vagyok az aki sok évvel ezelőtt szivaros témában topikot indított,bár dohányzom (sajnos),de szivar és pipa ,valahogy nem jött be nekem,sőt,ha csak ez a kettő lenne és a vizipipa,-talán "felmondanék a dohányiparnak",-bár ez lehet nem eléggé átgondolt kinyilatkoztatás.

A Che nevet,egy olyan ember tiszteletére választottam,akit meggyilkoltak Bolívia hegyei közt,Higuerasban,1967.Október o8.-án.Nevem :Kotasz József és Orosházán élek,Békés megyében.

Üdvözlettel:Che
          Utoljára szerkesztve a következő által: Che; 2012 okt. 31, 00:09. Oka: Elírás
          joshbono és soveny kedvelte ezt.

Komment

Kedves Che,
            Hát az a másik (vagy harmadik) Che is csak egy nick volt. Che Guevara a forradalmár nagy szivaros volt, akár (elv)társa Castro, talán innen jött a szivartopikos kolléga a nevet. Én a kubai likvidálása után születtem 10 hónappal. Talán innen a szivar szeretete. Hála az Istennek leszoktam a bagóról 7 évvel ezelőtt. A szivar egy viszonylag új hobbi, nem űzöm túl nagyban, kicsit hasonló nekem mint a Pannónia szeretete. A szivar is egy "letünt" kor terméke akárcsak a kétütemü szivatós
            szép napot.
            OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Ma elmentem egy a Vakerán rendelt tanksapkáért. A tulaj kihozott egy barnát és egy feketét, hogy válasszak. Mind a kettő zsír új. 1800-ért megvettem őket. Itthon ráraktam a barnát (pirosat?) a barna(piros?) TL tankra, és láss csodát frankón zár. Érdekes módon a T1-en lévő fekete lötyögött, pedig mint két tojás.
              A színeket össze kellett passzítani. Ebböl is látszik hogy lelke van ezeknek a Pancsiknak.
              Che kedvelte ezt.

Komment

pannónia tank

Sziasztok! Szeretném megkérdezni hogy a t1 tank és t5 tank közt mi a különbség? Esetleg t1 tank feltehető t5re? Köszönöm!

Komment

Che kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok,

A téma elején volt szó egy fekete TL tankról T1-esen, nekem pont ilyen van a 61es T1en, fekete, két csapos, a jobb oldaliban csavar, alu emblémával, de nemtudom, nem raknám vissza rá, aszthiszem

Elég sok nem oda illő dolog volt a motoron, egy régi, megmaradt Pannóniákat bemutató könyv szerint, ahol egy szovjet exportból megmaradt T1 szerepel, ezt tekintem mintának

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                    Working...
                    X