Közlemény

Collapse
No announcement yet.

TI kormányszorító

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    TI kormányszorító

    Sziasztok! Végignéztem az eddigi témákat, nem találtam ilyet ( vagy a szemem futott...).
    1.Szerelem a T1est, veszem ki a kormányszorítót, csillagot, alatta a bakelit (?) tárcsa, ahogy megfogtam, esett is szét. Lehet kapni, vagy inkább esztergályos ismerős? Attól félek, hogy egy eredeti is hasonló állapotban leledzik.
    2.A szorító rúd alján van egy kb.20mm átmérőjű tárcsa amiben excentrikusan menet van, talán ezzel lehet szabályozni a szorítóerőt? (persze még ott van a
    záróanya is)


    #2
    Valamiféle féklap és kettőnek kell lennie-ami közrefogja a kormánnyak határolólemezét.Börzén ,Fóti Gyulánál,külömböző keletialkatrész árusítóknál,láttam a hirdetőoldalakon.Záróanyáról nem tudok,viszont egy sasszeggel kellene biztosítani a kitekeredés ellen.valószínűleg a féklapvastagság hiánya miatt van lebiztosítva ellenanyával,mivel nem kiiktatható:mert ez a elsővilla-határolója is egyben.egyébként az oldalkocsi használatnál a beszitálást lenne hivatott megszüntetni.
    Che kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

    Komment


      #3
      A "féklapos" rész rendben van, kaptam vadi újakat. Ezek szerint nincs anya a végén csak a sasszeg. A csillag alatti tárcsát próbálom pótolni, eddig nem sok eredménnyel.

      Komment


        #4
        kobagu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        A csillag alatti tárcsát próbálom pótolni, eddig nem sok eredménnyel.
        Ha sűrgős egy lemezlap körző kivág kifúr lefest végül is csak egy takarófedél,amig nem kerül ...
        zahi kedvelte ezt.
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

        Komment

        Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X