Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannónia láncvédő védőgumi

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Pannónia láncvédő védőgumi

Szevasztok!

Egy újabb apróság:
    Az egyik Ocskay könyvben olvastam a képen látható gumiprofilról, ami egy 59-es TLF-en van, a láncvédő tokozás első eleme és a blokk közé rakták.
    Click image for larger version

Name:	Láncvédő gumicsík.jpg
Views:	1
Size:	145.4 KB
ID:	154992
    Arra lennék kíváncsi, hogy meddig volt gyári tartozék ez a gumicsík, melyik típusokra szerelték. Netán valakinek egy rendesebb fotó magáról a gumiról? Minden infót szívesen fogadok... Köszönöm!

Üdv!Látom már régen kérdeztél rá erre a gumicsíkra.Az én Pannóniámon is megtaláltam ezt a gumicsíkot ezen a helyen.Az enyém eredeti és nem nagyon piszkálták,gondolom azért maradt meg,mert ha leveszed a fedelet akkor ugye lepottyan.Az enyém egy 1968-as T5h.Hogy ezen kívül melyik típusokra rakták még azt nem tudni.Hosszában van ennek a guminak 2 bordája és kész.Talán a por végett volt ez a gumi.Nem tudod véletlenül,hogy ezt is készítik-e újonnan?

Komment

Nekem nem volt (már) ilyen gumim.:-((( De ahogy a képen látom egy sima gumi csík. Nem lehet helyettesíteni egy sima gumi szigetelésű vezetékről levágott (hossz irányban metszet) darabbal?

Komment

Van jobb megoldás mint vezeték szigetelés! Én a börzén vettem erre a célra más motorhoz(talán Jawa v. MZ) utángyártott U-alakú fekete műanyag csíkot kb. 80 cm-es darabban árulták, mely több mint elég!

Komment

Helló!
          Kedves Zsolt27, leköteleznél, ha csinálnál egy közeli fotót erről az eredeti gumicsíkról a legközelebbi fedéllevételkor. A profilja érdekelne és, hogy hátra, ill. alulra is van-e darabja... Köszönöm!

Komment

Megint ,Budapest de a Dobozi utcában van egy műszaki gumiáru bolt ahol szerintem min. 5 féle méretben min 3 szinben kaphattok ilyent . Mert igazán akkor szép az efféle kéder , ha csepp keresztmetszete van . ---vagy nem ?
            Duke kedvelte ezt.

Komment

Üdv! Ez egy "babapiskóta" alakú profil, aminek az alja egyenes. Nekem a P12-esemen volt, de levettem. Ha megtalálom, akkor rakok fel róla fényképet.

Komment

Nemrég pakolás közben megtaláltam ez enyémet. Kicsit viseltes, de azért látszik a profilja!Click image for larger version

Name:	DSCF3235.jpg
Size:	191.5 KB
ID:	137488Click image for larger version

Name:	DSCF3233.jpg
Size:	196.9 KB
ID:	137489Click image for larger version

Name:	DSCF3234.jpg
Size:	195.7 KB
ID:	137490