Közlemény

Collapse
No announcement yet.

18" Felnibe nagyfékdob??

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

18" Felnibe nagyfékdob??

Üdv. Valakinek van tapasztalat, esetleg képek, egyáltalán működik??? Ja t5-be!!!

Kivitelezhető,nemrég csinált egy haverom ilyet,a gyári nagyfékdobos küllőkből elvágtunk,majd új menetet mángoroltunk rá.A fűzésen is kell változtatni egy picit mert mert meredekebben kellenek h álljanak a küllők a 18as felni küllőfészkei miatt.
    mátéapu és pepita19 kedvelte ezt.

Komment

KIváncsi lennék a küllő,hosszára hasonlóban gondolkodom.
      OdinHEM és pepita19 kedvelte ezt.
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Hát megkérem a haverom h mérje meg és csináljon róla egy képet oldalról hogy láthatók legyenek a küllőirányok.
        mátéapu és pepita19 kedvelte ezt.

Komment

Én is errefelé gondolkodom, esetleg a teljes nagyfékdobos kerék nem fér be v. hüjén néz ki?
          -ha v.ki látott már ilyet v. van tapasztalata kérem irja meg.

Köszönettel -b.

Bocsi pepita19 hogy belemásztam a topicodba.
          pepita19 kedvelte ezt.

Komment

Előre ha jól tudom befér majd a többiek kijavítanak ha tévedem, de hátul villát kell cserélni hozzá.
            pepita19 és barna kedvelte ezt.

Komment

barna eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              esetleg a teljes nagyfékdobos kerék nem fér be v. hüjén néz ki?
              A p-20-okban hüjén néz ki?
              Annak idején aki csak tehette kicsertélte,mert legendásan kevés volt a kisfékdobos kerék a megálláshoz.
              pepita19 kedvelte ezt.
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Itt most a felvetés a 18" felni T5-be alapjában véve. Szerintem az nem fog kinézni valami bitangul...
                pepita19 kedvelte ezt.

Komment

Szép Napot !

Én múlt héten szereltem ilyen kerekeket, és kell még 2 db valami versenymotorba rakják bele. Van még küllőm hozzá ha kell valakinek valamilyen segítség ebben a témában akkor az email címemen nyilvános.
                  barna, OdinHEM és pepita19 kedvelte ezt.

Komment

Üdv! Nekem hátul van a TLF-emben 18"-os kerék ráf, nagyfékdobbal.

Nem kell hátsó villát cserélni, nekem 18x3,50 -es gumi van rajta. Küllőt lehet a fékdobhoz vásárolni, felnit is, amin a furatok száma megegyezik a nagyfékdob küllőszámával. Jó ötlet a küllő rövidítés is, de lehet új küllőt is venni. A küllők feszülnek, (rövid hosszon hajlanak egymáson) hajlamosak a szakadásra, hajlamosabbak, mint a 19"-os felni esetén.

érdemes a hátsó lánckereket 48 fogúra cserélni, az elsőt 16-ról 17-re. (P12-es hajtás) Én kicseréltem, működik.

Jól néz ki, alig észre vehető, hogy más mint a 19"-es, kicsit "izmosabb" a gumi, új lánckerekekkel a sebesség kb. ugyan az, és az óra is kb jól mér.

Az albumomba a felujított gépem képén már ez van.
                    Utoljára szerkesztve a következő által: TLF65; 2013 febr. 11, 09:47.

Komment

Szia TLF65! Amit írtam azt a rendes 19"-os nagy fékdobosra írtam hogy befér-e T5 hátsó villájába, mert az is felmerült mint kérdés A tiédben pedig persze hogy elfér eredetileg is elfért a 19" nem?

Komment

Szia Odin!

Persze, az enyémbe 19-es volt, naná, hogy befér, (éppen csak, ) mert a 18-as 3,50-es gumi kicsit szélesebb, mint a 19x3,25-ös.

De számtalan P-20-ast láttam 200-as fékdobbal, és akinek 160-as fékdobos T5-e van, (lehet hogy minden T5-ös 160-as fékdobbal volt szerelt??) szerintem az is beszerelheti a 200-as dobot. Csak a dobkitámasztás kérdéses.

De beférni befér abban igazad van, ha a hátsó villát TLF-re cseréli, tuti nem kell semmit hegesztenie....

Komment

Köszönöm a válaszokat-segitséget mindenkinek.
                          -b.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                          Working...
                          X