Üdv. Valakinek van tapasztalat, esetleg képek, egyáltalán működik??? Ja t5-be!!!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
18" Felnibe nagyfékdob??
Collapse
X
-
barna eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseesetleg a teljes nagyfékdobos kerék nem fér be v. hüjén néz ki?
Annak idején aki csak tehette kicsertélte,mert legendásan kevés volt a kisfékdobos kerék a megálláshoz.pepita19 kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
Üdv! Nekem hátul van a TLF-emben 18"-os kerék ráf, nagyfékdobbal.
Nem kell hátsó villát cserélni, nekem 18x3,50 -es gumi van rajta. Küllőt lehet a fékdobhoz vásárolni, felnit is, amin a furatok száma megegyezik a nagyfékdob küllőszámával. Jó ötlet a küllő rövidítés is, de lehet új küllőt is venni. A küllők feszülnek, (rövid hosszon hajlanak egymáson) hajlamosak a szakadásra, hajlamosabbak, mint a 19"-os felni esetén.
érdemes a hátsó lánckereket 48 fogúra cserélni, az elsőt 16-ról 17-re. (P12-es hajtás) Én kicseréltem, működik.
Jól néz ki, alig észre vehető, hogy más mint a 19"-es, kicsit "izmosabb" a gumi, új lánckerekekkel a sebesség kb. ugyan az, és az óra is kb jól mér.
Az albumomba a felujított gépem képén már ez van.Utoljára szerkesztve a következő által: TLF65; 2013 febr. 11, 09:47.
- 2 likes
Komment
-
Szia Odin!
Persze, az enyémbe 19-es volt, naná, hogy befér, (éppen csak, ) mert a 18-as 3,50-es gumi kicsit szélesebb, mint a 19x3,25-ös.
De számtalan P-20-ast láttam 200-as fékdobbal, és akinek 160-as fékdobos T5-e van, (lehet hogy minden T5-ös 160-as fékdobbal volt szerelt??) szerintem az is beszerelheti a 200-as dobot. Csak a dobkitámasztás kérdéses.
De beférni befér abban igazad van, ha a hátsó villát TLF-re cseréli, tuti nem kell semmit hegesztenie....
- 2 likes
Komment
Komment