Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannónia dugattyú volna, első túlméret?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Mintha utólag leesztergálták volna a gyűrűhorony részt nagyobb kúposságúra , és az eredeti felület sötétebb az eloxálás miatt ... , a dugattyú ovalitása miatt (csapszeg irányban lapított) látszik hullámosnak a rajzolat , talán a két más formájú test áthatásánál ??? de ez csak fikció , és „hangos” (nyilvános) gondolkodás...
    Szerintem tök jól látod!

Ezt erősíti meg az is hogy a méretei: a gyűrűhorony felett a dugattyú tetőnél 68 az alján 68,5mm.

Komment

Azt hogy gyári -e könnyen ellenőrizheted , nézz bele a belsejébe , és keresd a dugattyú és csapágy üzem felöntött feliratát benne ( DCS ......) . De ez az extrém kúposság szerintem már sok ... egy gyári dugó esetén nincs plyan anyagvastagság ami indokolná .

Komment

A pannonia dugók nem háromgyürűsek voltak?
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Volt olyan is !......................................

Komment

mateapu
            A pannonia dugók nem három gyűrűsek voltak?
            A korai Pannóniáké biztos, hogy 3 gyűrűs volt. (Előtte a 250-es Csepelé is). Nekem 1963-as T1-esem van, és amikor felújítottam, 3 gyűrűs volt benne.
            Ha jól emlékszem (nincs most nálam), a TLF alkatrész katalógus is 3 gyűrűset ábrázol.

Komment

Azt hogy gyári -e könnyen ellenőrizheted , nézz bele a belsejébe , és keresd a dugattyú és csapágy üzem felöntött feliratát benne (DCS ...) . De ez az extrém kúposság szerintem már sok ... egy gyári dugó esetén nincs plyan anyagvastagság ami indokolná .
              Nem az enyém csak valaki árulja a jófogáson.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X