Közlemény

Collapse
No announcement yet.

T5 kormánycsapágy beállítása

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

T5 kormánycsapágy beállítása

Nem sikerült beállítani a kormánycsapágyat, vagy nagyon laza (rossz úton zörög) vagy nagyon feszes (egy ponton szorul a kormány). Van esetleg valakinek egy bevált folyamata erre?

Kopott, beverődött, cserélni kell, biztos eredménnyel házilag nem javítható!

Csinálnak kúpgörgős csapágyból méretre teljesen egyezőt az eredeti kiváltása céljából!

Én a legutóbbi Pannóniámba ilyet raktam.
    oldbiker73, Duke és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm a választ, hol (kitöl) lehet ilyen csapágyat beszerezni?

Komment

A veterán aprón most is hírdetnek.

Komment

Illetve ajánlom ezt a témát is: http://veteran.forum.hu/pannoniak-sz...-982/#post7267

Komment

A TLF-em villakiflijeinek rúdján alul ez a beverődés nagyon gázos? Mindenképp cserélni kell?
            Click image for larger version

Name:	IMG_0760.jpg
Views:	1
Size:	191.5 KB
ID:	134859Click image for larger version

Name:	IMG_0762.jpg
Size:	188.1 KB
ID:	134860Click image for larger version

Name:	IMG_0763.jpg
Size:	193.4 KB
ID:	134861

Ha igen, hogy lehet szakszerűen és szépen leszedni az alsó kiflit a rúdról?

Komment

Szerintem mindenképpen cseréld ki mindenestől,olcsóbb és mindenképpen biztonságosabb megoldás mint javitgatni.
              Nem szeretnék melletted motorozni ha tunám,hogy pl.hegesztett kormánytengellyel jönnél az uton!
              Hobiként még vaszélyesebb!
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Gergő eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                A TLF-em villakiflijeinek rúdján alul ez a beverődés nagyon gázos?
                Igen az! Ezt így NE HASZNÁLD! A csere módját majd megmondják a pannóniások.
                mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Szerintem is cseréld ki. Közben a veteranapro-ról megrendelt kúpgörgös csapágyat beépítettem - sokkal jobb a motor kormányozhatósága, megérte kicserélni,,,
                  sricsi70 és OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Rendben, köszi szépen, akkor keresek újat

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                    Working...
                    X