Közlemény

Collapse
No announcement yet.

P12 Kormány

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

P12 Kormány

Keresek Pannonia P12 kormányt,melyet a T5-re szeretnék feltenni,mert a T5 kormánya számomra hosszú távon kényelmetlen. Egy barátom ültette a bogarat a fülembe,miszerint a P12 kormányát bowden csere nélkül fel lehet tenni a T5-re (nem úgy a P10-esét,mert az már túl magas a T5 bowdenekhez) és reményeim szerint azzal nem fáradnak el annyira a csuklóim,hosszabb túrák közben sem.

Szóval szeretnék egy ilyen kormányt,de ha lehet sérülésmenteset és ne túl rozsdásat. Egyenlőre nem találtam jót a neten,csak nagyon rozsdásat ötezerért,ezért írok most ide. Természetesen pénzt is adok érte....

Miért nem keresed meg Fóti Gyulát? Lehet neki van készen amit "csak" fel kell tenni miután megvetted, lehet a régit is beszámítaná ha véglegesre tervezed a cserét.

Komment

Azért nem keresem fel,mert 8-15000 között árulják a szép újrakrómozott kormányokat. Ezzel még nincs is gond,de én még nem vagyok benne biztos,hogy jó lesz-e nekem (kényelmes-e hosszú távon),ez csak akkor derülne ki,ha feltenném és kipróbálhatnám. Addig viszont sajnálnék kidobni ekkora összeget,mert lehet,hogy nem is válna be. Max. ötezret szánnék erre,de olyan állapotúra,amelyik még krómozható,vagy 1-2000-ért érdekelne nagyon rozsdás is!

Komment

Jawa "szakik" figyelem! Szerintetek az alábbi linken szereplő kormányt fel lehet szerelni a Pannoniára??
        http://molnarmotor.hu/termek/jawa_ch...-_kormany.html
        Én nem nagyon ismerem a Jawakat és nem tudom,hogy a Pannonia fék és kuplung karok felrakhatóak-e a Jawa kormányára!

Komment

Szia Beagle!

nekem P20-as kormány van a TLF-en, kényelmes, és a bowdenek is elég hosszúak hozzá.
          nem tudom van-e különbség P20-P10-P12 kormány között, de a T-5-ös nekem is kényelmetlen volt...

Komment

Szerintem a P10 a legmagasabb,utána a P12,a P20-ast viszont nem ismerem,de annak talán nem hegesztett a kuplung-fékkar tartója!?

Komment

Hát jah, annak az alu szektorait karokkal kb. egyik oldalra se lehet megvenni ötrugóból manapság, nemhogy kormánnyal.

Komment

Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Szerintem a P10 a legmagasabb,utána a P12,a P20-ast viszont nem ismerem,de annak talán nem hegesztett a kuplung-fékkar tartója!?

Nem, nem hegesztett... de azokat használom... a TLF-é hegesztett volt, így azokat nem tudtam áttenni...

Komment

Nekem állítólag P10 kormány van fenn, de én azt így vettem, akkor ezek szerint lehet, hogy a bowdeneket is cserélték. Krómozása nem új, de nem is gány, szalonképes. Ha esetleg Kisújszállás felé motorozol, megnézheted, cserélhetünk is, ha tied is szép állapotban van.

Komment

Köszönöm,de sikerült szereznem egy igen rossz állapotban lévő P12-es kormányt 1200.-ért,ma fel is tettem. Meg kell mondjam,hogy baromi szokatlan. Kényelmesebb,mint a gyári T5-ös,de kicsit instabilnak érzem a motort. Ha sikerül megszoknom,veszek egy szépet is...(majd nyáron)

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                    Working...
                    X