[Szolgálati közlemény: >innen< indult ez a szál, nyitottam neki egy új témát.]
* * *
Gondolom kuplung oldali szimeringet csak blokkszéthúzással lehet cserélni...
Szerintem nem kell széthúzni a blokkot!(habár a memóm már nem a régi!....és már vagy 20 éve nem láttam ,,Pancsit!............de úgy rémlik hozzá férsz!.......kikapod,kidobod,előkapod,bedobod,összedobod és tűzzzz!!!!!!!!!!!!
(esetleg vizsgáld meg a főtengely szimering helyét ki tudja mit találsz......hallottam már olyat hogy megkopott!)Vagyis egyszer messziről láttam olyat aki állítólag hallotta!
). Hiánygazdaság volt és a "Csináld magad!" mozgalom valóban ezermetereket nevelt akkor belőlünk. Ez az ötlet látatlanban mondva működőképes, de profi módon és edzett anyagból érdemes csak megcsinálni. Ráadásul az a csapágyszétgányolás nagyon nem tetszik. Egy új csapágy is kell, azt vissza is kell tenni, ami ilyen esetben szintén csak kalapáccsal és csődarabbal oldható meg. Az pedig nem igazán profi.
) itt jegyezném meg, hogy az egyik 24 órás csapat 1 hengeres Pannóniával abszolut értékelésben 3. lett, 1815 km-t teljesítve 24 óra alatt , ami átlag 75 km/h sebességet jelent óránként, de 24 órán keresztül!!!, és a legjobb körideje alapján a legjobb körátlagsebssége 95 km/h volt...ez akár 130 km/h-t is jelentett a célegyenesben!!!
de van jobb -csak kicsi bonyolultabb is : csapágy 1 éjszaka fagyasztó ----reggel kivesz , melegítő pogácsával közepe visszamelegít --messziről bedobni a helyére
Komment