Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Szilicium egyenirányító mérés

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szilicium egyenirányító mérés

Nemrég kellett kicserélnem szakadás miatt a hagyományos egyenirányítót a motorba. Most van két diódám, az egyik nyitófeszültsége 254. a másik valamivel 600 felett. Melyik a jó? Nem szakadtak.
    Szombaton hosszabb útra készülök, jó lenne töltés, hogy ne féklámpa nélkül kelljen mennem, ha az aksi lemerül töltés hiány miatt.
    Köszi a válaszokat!

zerger88 és Igrich kedvelte ezt.

Komment

Köszi, akkor cserélhetem... Rittig a másikat biggyesztettem bele...

Komment

Én BY299 egyenirányitó diodát tetem bele ,de magába az kevéslesz.

Komment

Komment

Lemezjáték, St.Z.350 és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Bocs ,de mobilrol irok és nics idöm saját szavaimmal leirni mert melozok,.

- - - Updated - - -

Rosszul eset a leb@szás, én csak segiteni akkartam nem okoskodni!
              St.Z.350 és soveny kedvelte ezt.

Komment

Arról nem beszélve, hogy más tollával nem ékeskedünk. Vagy ha igen, legalább a forrást megjelöljük, megtisztelvén ezzek a sorok eredeti íróját.
                Rosszul eset a leb@szás, én csak segiteni akkartam nem okoskodni!
                Pedig Schmitt Pál hogy örült volna egy ilyen figyelmeztetésnek anno. Mekkora bajba került szegény ezért a pici mulasztásért. Őszintén szólva nem tudom, hogy ApaE hogyan csinálja, de nem semmi dolog volt részéről kiszúrni az eredeti forrást.

Amúgy semmi trükkös nincs az egészbe. Minden hsz. alatt ott van a "Válaszol idézettel" gomb, arra rákattintva máris írhatod a saját hozzáfűzésedet. EZ sem hosszabb idő, mint más szövegét betűpontosan begépelni.

Maga az ötlet pedig megfontolandó.
                , St.Z.350 és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Komment

Szerintem nem mindegy, hogy ki milyen akkumulátort használ.
                    A zárt "gondozásmentes" biztonságtechnikai akkukat illik stabil feszültségről tölteni, nem túllépve a ráírt határértékeket!
                    Feszültségszabályozót célszerű használni!
                    A hagyományos nyitott savas ólomakku kevésbé kényes, ahogy írtátok, elég hozzá a dióda, kitalálták már a gyárban anno. :-)
                    Utoljára szerkesztve a következő által: Duke; 2014 szept. 01, 17:13.

Komment

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                      Working...
                      X